تاكيد رئيس كل دادگستري مازندران برحفظ حقوق شهروندي
خبرگزاري فارس: رئيس كل دادگستري استان مازندران در جلسه هيات نظارت بر اجراي قانون حفظ حقوق شهروندي بر حفظ حقوق شهروندان و نظارت دقيق بر اجراي قانون تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار فارس ،در اين جلسه كه امروز برگزار شد، فولادآملي رئيس كل دادگستري استان مازندران ضمن عرض تسليت به مناسبت فرا رسيدن شانزدهمين سالگرد ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ، تشكيل هيات نظارت بر قانون حفظ حقوق شهروندي را در جهت اجراي دستور رياست قوه قضائيه در راستاي تبيين راهكارهاي نظارتي و عملي در جهت اجراي بهتر اين قانون دانست .
وي خاطر نشان ساخت : اعضاي اين هيات از چهره هاي شاخص دستگاه قضايي استان و سازمانهاي تابعه آن مي باشند .
رئيس كل دادگستري استان مازندران ، گفت : گروه هاي بازرسي ضمن حضور در زندان ها و ملاقات مستقيم با زندانيان به بررسي مشكلات آنان بپردازند و در اين حين اگر مواجه با مسئلهاي شدند كه ناقض قانون بود به اين هيات اطلاع دهند .
وي افزود : هيات نظارت بر حفظ حقوق شهروندي و ديگر هيات هاي بازرسي لااقل ماهي يك بار در زندان ها و پاسگاه ها و كلانتري ها حضور يافته تا چنانكه متهمي بي دليل در بازداشت باشد از آن رفع اثر كنند .
فولاد آملي ، با بيان اينكه : يكي از اهداف اين قانون جلوگيري از بازداشت هاي موقت بي رويه مي باشد افزود : اقدامات اين هيات نافي اختيارات و وظايف دادستانهاي سراسر استان در جهت حقوق شهروندي نيست اگر آنان در بازرسي هاي خود از زندانها و بازداشتگاه ها به موردي از تضييع حقوق شهروندي رسيدند ضمن اعلام آن به دبيرخانه هيات نظارت به آن مورد رسيدگي كنند.
انتهاي پيام/2
12:42 - 12 خرداد 1384