کارکنان وزارت اطلاعات در دیدگاه امام خمینی

امام خمینی: تمام کسانی که در این وزارتخانه هستند باید در هیچ گروه و حزبی نباشند. وابستگی به گروه ها، وابستگی فکری و عملی می آورد و این با کار شما منافات دارد.
رخدادهای 20 اسفند 63چکیده:امام خمینی: تمام کسانی که در وزارت اطلاعات هستند باید در هیچ گروه و حزبی نباشند.جنگنده های نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران در عملیات «یا زهرا» بغداد را بمباران کردند.18 شهر و شهرک عراق در هم کوبید شد.نخست وزیر بر تلاش هرچه بیشتر در جهت کمک رسانی به شهرهای بمباران شده تاکید کرد.جرنیکو رهبر شوروی درگذشت.امام خمینی: باید افراد اطلاعات مستقل، منزه و متقی باشندحجت الاسلام محمدی ری شهری وزیر اطلاعات به همراه معاونان و مدیران و سرپرستان کل وزارت اطلاعات در تهران و شهرستان ها دیروز با امام خمینی رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دیدار کردند.امام خمینی در این دیدار فرمودند: از افتخارات جمهوری اسلامی این است که افراد متدین و متعهد و شخصیت روحانی در چنین وزارتخانه ای هستند. آقای ری شهری را همه می شناسیم که شغل ایشان شغل دیگری است، ولی خدمت به اسلام که از همه چیز لازم تر است، موجب شده است که ایشان از کار اصلی شان دست بردارند و به این کار حساس مشغول باشند.امام ادامه دادند: تمام کسانی که در این وزارتخانه هستند باید در هیچ گروه و حزبی نباشند. وابستگی به گروه ها، وابستگی فکری و عملی می آورد و این با کار شما منافات دارد. باید همه شما بی طرف بی طرف باشید. دشمنی، دوستی، آشنایی، غریبی در کار نباشد. این کار خطرش بسیار است. مبادا کسی پیدا شود و از روی اغراض و گرایش ها عمل کند که این کار هم برای خودش خطرناک است و هم برای مردم.
در مرحله اول، خطر برای خود انسان دارد ولی انسان غافل استامام تاکید کردند: داخل شدن در گروهی طبعاً یک نوع گرایش به آن گروه به وجود می آورد که با کارهایی که شما می خواهید انجام دهید، منافات دارد. باید افراد اطلاعات مستقل، منزه و متقی باشند. من امیدوارم که شما همین طور باشید و دوستانتان را موعظه کنید که مبادا تندروی کنند. مبادا به خاطر تند اندیشی یک بیچاره ای بی جهت گرفتار شود. در مورد زندانیانی که اسامی آنها به آقای ری شهری داده می شود، زودتر اقدام کنید که بی خود کسی در زندان نماند. ولی دقت در امور برای شما لازم است.(1)بمباران و گلوله باران بغداد و 18 شهر دیگر عراقشهر بغداد امروز هدف بمباران جنگنده های تیز پرواز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. بر اساس گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی در این حمله که بامداد امروز انجام شد چند نقطه استراتژیک بغداد بمباران شد.ستاد تبلیغات جنگ درباره بمباران امروز بغداد اطلاعیه ای صادر کرد که در بخشی از آن آمده است: تیزپروازان نیروی هوایی ارتش هفت صبح امروز در یک عملیات قهرمانانه و بسیار دقیق شهر مسلح بغداد را همراه با شهرهای خرماطو، عمادیه و عقره مورد تهاجم و بمباران سنگین خود قرار دادند. جنگنده های نیروی هوایی ارتش در راه بازگشت نیز در مواجهه با جنگنده های عراقی یک فروند میگ دشمن را بر فراز خاک عراق سرنگون کردند. بندر بصره نیز امروز زیر شدیدترین آتش توپخانه ایران ظرف هفته اخیر قرار گرفت.
بر اساس این گزارش به بیش از 18 شهر و شهرک عراق در جریان عملیات مقابله به مثل  توپخانه ای و جنگنده های تیزپرواز نیروی هوای خسارات سنگینی وارد شد که در میان آنها بصره شدیدترین صدمات و تلفات را متحمل شده است همزمان خبرگزاری فرانسه نیز طی گزارشی نوشت: مهارت بسیار زیاد خلبانان ایران و توسل آنها به تاکتیک های رزمی کم سابقه این امکان را فراهم کرده است که نیروی هوایی ایران نقش قاطعی را در عملیات دقیق خود انجام دهد.(2)تاکید نخست وزیر بر کمک رسانی به مناطق جنگ زدههیئت دولت به ریاست مهندس میرحسین موسوی تشکیل جلسه داد. در این جلسه ابتدا گزارش تشکیل ستادی در نخست وزیری به منظور هماهنگی و تسریع در امر کمک رسانی و رسیدگی به مناطق مسکونی بمباران شده و نیز آمار اقدامات و خدمات انجام شده در این منطقه به هیئت دولت ارائه شد.آقای موسوی در نشست هیئت دولت با تاکید بر ضرورت تلاش هر چه بیشتر دستگاه های اجرائی و ایجاد شیفت های شبانه روزی برای کمک رسانی به مناطق مسکونی بمباران شده گفت: ملت ما مصمم است این جنگ را که در حقیقت جنگ تمامی کفر بر علیه اسلام است تا پیروزی کامل ادامه دهد و همانطور که امام امت فرمودند اگر این جنگ 20 سال نیز طول بکشد ما ایستاده ایم.آقای موسوی افزود: صدام راه نجاتی از عواقب جنایات خود نخواهد داشت و رزمندگان ما درس لازم را به سرکردگان کفر جهانی که از رژیم صدام حمایت می کنند خواهند داد.
(3)رهبر شوروی مردخبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع مطلع در کرملین اعلام کرد کنستانتین چرنیکو مردم شماره یک شوروی فوت کرده استدر هفته های اخیر و به دنبال عدم حضور چرنیکو در مراسم عمومی مطبوعات غرب خبر از وخامت وضع جسمانی وی داده بودند. گفتنی است چرنیکو 13 ماه پیش به دنبال مرگ یوری آندره پوف رهبری شوروی را در دست گرفته بود.(4)منابع:جمهوری اسلامی، 20 اسفند 63، ص 12اطلاعات، 20 اسفند 63، ص 2کیهان، 20 اسفند 63، ص 21کیهان، 20 اسفند 63، ص 2انتهای متن/.
تاریخ نگار
00:07 - 20 اسفند 1396

49 بازدید




1 پاسخ