مهم‌ترین رویدادهای امنیتی امروز افغانستان

ادامه جنگ در «تیوره غور»، ربودن ۱۰ مسافر در غزنی توسط افراد ناشناس، کشته شدن فرمانده خودخوانده طالبان در «شورتپه» بلخ و کشته شدن ۳ غیرنظامی در «شیندند» براثر انفجارمهم‌ترین رویداد امنیتی امروز ۲۸ مرداد در افغانستان است.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، ربودن 10 مسافر در غزنی توسط افراد ناشناس، کشف و ضبط 33 کیلوگرم مواد مخدر در قندوز، بازداشت 2 نفر در تخار به دلیل حمل هرویین، کشته شدن فرمانده خودخوانده  طالبان در «شورتپه» بلخ،  کشته شدن 3 غیرنظامی در «شیندند» براثر انفجار، مرگ  جوان 17 ساله هراتی بر اثر حلق آویز شدن  و ادامه جنگ شدید در شهرستان «تیوره غور» مهمترین رویداد امنیتی امروز 28 مرداد است.کشف و ضبط 33 کیلوگرم مواد مخدر در قندوزدفتر مطبوعاتی پلیس ولایت قندوز اعلام کرد که در نتیجه بازرسی‌های نیروهای امنیتی 33 کیلوگرم مواد مخدر از حومه این ولایت کشف و ضبط شده است. در اطلاعیه‌ای که از طرف این اداره منتشر شده آمده‌است که به مقدار 33 کیلوگرام مواد مخدر  از بخش «زنجیر کیسه توپک» شهرستان  علی‌آباد کشف و ضبط شده است.بازداشت 231 نفر در سمنگان به اتهام جرایم جنایی به گزارش فارس، مقام‌های امنیتی در ولایت سمنگان در شمال افغانستان گفتند که در جریان 4 ماه گذشته از حومه این ولایت بیش از 231 تن به اتهام جرایم جنایی بازداشت شدند.«ژنرال محمد باقر مسعود» فرمانده پلیس ولایت سمنگان می‌گوید: در 4 ماه نخست سال جاری تعداد 231 تن بازداشت شدند که متهم به جرایم جنایی است.
بازداشت 2 نفر در تخار به دلیل حمل هرویین   به گزارش خبرگزاری فارس، مقام‌های امنیتی در ولایت تخار در شمال شرق افغانستان اعلام کردند که 2 تن هنگام انتقال 13 کیلوگرم هروئین از حومه این ولایت بازداشت شدند«عبدالخلیل اسیر» مسئول مطبوعات پلیس ولایت تخار می‌گوید: 2 نفر هنگام انتقال 13 کیلوگرم هروئین از حومه این ولایت بازداشت شدند.کشته شدن فرمانده خودخوانده طالبان در بلخ«مولوی عبدالرحیم» فرمانده خودخوانده شورتپه بلخ شب گذشته در شهرستان «منگه جیک» ولایت جوزجان در جریان حمله به  نیروهای امنیتی با ٣ عضو طالبان دیگر کشته شد. «رضا غفوری» سخنگوى والی  جوزجان با تأیید این خبر می‌گوید، گروهی از طالبان به رهبری عبدالرحیم فرمانده خوخوانده  طالبان در شورتپه بلخ در شهرستان «مینگه جیگ» به یک پایگاه حمله کردند.کشته شدن 3 غیرنظامی در «شیندند» بر اثر انفجاربه گزارش خبرگزاری فارس، در 2 حادثه جداگانه در شهرستان شیندند ولایت هرات 7 فرد غیرنظامی کشته و 2 نفر دیگر نیز زخمی شدند.در حادثه اول سه تن در روستای «ده میرزاقاسم» این شهرستان در نتیجه انفجار مین به ماشین کشته شدند و در حادثه دوم نیز 4 نفر بر اثر برخورد بمب افراد «ملا صمد» فرمانده محلی طالبان کشته شدند.حمله افراد ناشناس به محافظ عضو مجلس نمایندگان به گزارش خبرگزاری فارس، پنج محافظ «میرداد نجرابی» عضو مجلس نمایندگان افغانستان در کمین افراد مسلح ناشناس در ولایت پروان کشته و زخمی شده‌اند.
«عبدالشکور قدوسی» فرماندار بگرام ولایت پروان گفته است که این رویداد پنجشنبه هفته گذشته در این شهرستان به وقوع پیوسته استبازداشت حامل مواد مخدر به داخل زندان فیروزکوه به گزارش خبرگزاری فارس، فردی که قصد انتقال مقدار مواد مخدر به داخل زندان فیروزکوه، مرکز ولایت غور را داشت، بازداشت شد.«محمد اقبال نظامی» سخنگوی پلیس غور گفت که این فرد قصاب بوده و روز گذشته، زمانی از سوی نیروهای زندان بازداشت شد که مقدار مواد مخدر نوع هروئین را با خود حمل می‌کرد.ادامه جنگ شدید در شهرستان «تیوره غور» مقام‌های امنیتی غور می‌گویند از 2 شب گذشته تاکنون جنگ شدید بین نیروهای دولتی و طالبان مسلح در شهرستان تیوره این ولایت جریان دارد.«اقبال نظامی» سخنگوی پلیس غور گفت: نیروهای هوایی خارجی از نیروهای دولتی در روستای «خواجه غارو»  و «لر سرخ» شهرستان «تیوره» حمایت کردند.مرگ  جوان 17 ساله هراتی بر اثر حلق آویز شدن به گزارش خبرگزاری فارس، جسد یک جوان هفده ساله‎ به دار آویخته شده به بیمارستان حوزوی هرات منتقل شد. «محمد رفیق شیرزی» سخنگو و مدیر اداری این بیمارستان اظهار داشت که جسد بی‌جان این جوان هراتی صبح امروز به آنجا آورده شده است.ربودن 10 مسافر در غزنی توسط افراد ناشناسبه گزارش خبرگزاری فارس، مقام‌های محلی در ولایت غزنی تایید می‌کنند که افراد مسلح ناشناس، 10 مسافر را در مسیر شاهراه شهرستان قره باغ- شهر غزنی با خود برده اند.
این حادثه حوالی ساعت 10 صبح امروز شنبه 28 اسد زمانی رخ داده است که این 10 مسافر از شهرستان قره باغ به سوی مرکز شهر غزنی در حرکت بودند، «فهیم امرخیل»  سخنگوی پلیس غزنی نیز، گفت: حدود 10 مسافر از جمله زنان و کودکان که سوار 2 ماشین  توسط افراد مسلح ناشناس ربوده شدندانتهای پیام.
رویدادهای امنیتی
16:58 - 28 مرداد 1396

19 بازدید




1 پاسخ