ربانی:درد خانواده‌های قربانیان را درک می‌‌کنیم/اتمر: نیاز مبرم همبستگی ایران و افغانستان

«صلاح‌الدین ربانی» وزیر امور خارجه افغانستان با صدور پیامی حملات تروریستی روز گذشته در تهران را محکوم کرد و گفت که مردم افغانستان درد و رنج خانواده قربانیان را درک می کنند و در اندوه آنان شریک هستند.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «صلاح الدین ربانی» وزیر امور خارجه و رئیس جمعیت اسلامی افغانستان با صدور پیامی حمله تروریستی روز چهارشنبه به مجلس شورای اسلامی و مرقد مطهر امام خمینی (ره) در تهران را در ایام ماه مبارک رمضان محکوم کرد و گفت که مردم افغانستان درد و رنج خانواده قربانیان را درک می کنند و در اندوه آنان شریک هستند.ربانی در این پیام، مراتب همدردی خود را به دولت و مردم ایران به ویژه خانواده های قربانیان حادثه تروریستی امروز در تهران ابراز کرده و برای زخمی های این رویداد شفای عاجل مسالت کرده است.وزیر امور خارجه افغانستان در پیام خود آورده است: مردم افغانستان که از دو دهه بدین سو قربانی اصلی جنایات گروه های تروریستی اند، درد و اندوه مردم ایران به ویژه خانواده های قربانیان را درک کرده و خود را شریک اندوه آنان می دانند.رئیس حزب جمعیت اسلامی افغانستان اضافه کرده است: گروه‌های افراطی تروریستی از هیچ فرهنگ و آیینی نمایندگی نمی‌کنند و هیچ برنامه و هدفی جز کشتار و ریختن خون انسان‌ها ندارند.ربانی تصریح کرده است: ما باور داریم که برای پیروزی بر تروریسم و ریشه کن کردن گروه‌های افراط گرای خشونت طلب به عنوان تهدید صلح و امنیت جهانی، نیاز است تا همه کشورها و سازمان‌های بین المللی، به ویژه جوامع اسلامی به گونه‌ای مشترک و هماهنگ در راستای منزوی ساختن حامیان این گروه ها عمل کنند.
اتمر: نیاز مبرم ایران و افغانستان برای همکاری در مقابله با تهدیدهای تروریستی«محمد حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی افغانستان هم حملات تروریستی روز چهارشنبه در تهران را شدیدا محکوم کرد و گفت که با توجه به تهدیداتی که تروریست ها برای امنیت افغانستان و ایران ایجاد کرده اند، همکاری های دو کشور دوست و برادر در مقابل آنان به نیاز مبرم تبدیل شده استاتمر در بیانیه خود که دفتر شورای امنیت ملی افغانستان آن را منتشر کرده، آورده است که با کمال تاسف و اندوه عمیق در مورد حادثه تروریستی امروز در شهر تهران که تعدادی از برداران ایرانی ما شهید و زخمی شدند، اطلاع حاصل کردم.وی افزوده است که افغانستان این حمله ناجوانمردانه تروریستی را با شدیدترین الفاظ تقبیح نموده و مردم افغانستان خود را در غم و اندوه این مصیبت با ملت برادر و دوست جمهوری اسلامی ایران شریک می دانند.مشاور امنیت ملی افغانستان گفته است که با توجه به تهدیداتی که این تروریست ها برای امنیت افغانستان و ایران ایجاد کرده اند، همکاری های دو کشور دوست و برادر در برابر آنها به نیاز مبرم مبدل شده است.وی تاکید کرده است که من یقین کامل دارم که جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری اسلامی ایران با در نظر داشتن مشترکات امنیتی و خطراتی که تروریست ها ایجاد کرده اند، می توانند همکاری های موثری را در راستای مبارزه با تروریسم و دهشت افگنی، راه اندازی کنند.
اتمر در بیانیه خود ضمن ابراز تسلیت به همه ملت عزیز و برادر جمهوری اسلامی ایران به ویژه خانواده های معظم قربانیان از خداوند متعال علو درجات برای شهدا، صبر جمیل برای بازماندگان و شفای عاجل برای مجروحان این حادثه غم انگیز مسالت کرده استحوالی ساعت 10 صبح روز گذشته یک تیم 4 نفره تروریستی از راه دفتر ملاقات‌های مردمی نمایندگان مجلس ایران قصد داشتند که وارد ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی شوند. با آغاز درگیری، یکی از تروریست‌ها خود را منفجر کرد و سه تن دیگر نیز به هلاکت رسیدند.همچنین یک تیم تروریستی 2 نفره دیگر همزمان به حرم مطهر امام خمینی(ره) رفته بودند که با هوشیاری ماموران حفاظت حرم، یک نفر بلافاصله از پا درآمد و دیگری اقدام به انفجار کمربند انتحاری خود کرد و به هلاکت رسید.13 تن از شهروندان ایران در این حمله تروریستی جان خود را از دست دادند و 43 تن دیگر زخمی شدند. گروهک تروریستی و تکفیری داعش مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.انتهای پیام/.
صلاح الدین ربانی
13:08 - 18 خرداد 1396

3 بازنشر
34 بازدید




1 پاسخ