خبرسازی درباره «شیخ مسکین»/ دیدار هیأت سوری با «دی میستورا»/ انصراف معارضان از مذاکرات ژنو

خبرسازی دروغ درباره شهر «شیخ مسکین» سوریه در آستانه مذاکرات ژنو، دیدار هیأت سوری با «دی میستورا»، مخالفت دوباره روسیه با حضور «جیش الاسلام» و «احرار الشام» در ژنو و انصراف معارضان از مذاکرات ژنو اهم اخبار سوریه در روز گذشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، احتمال عقب‌نشینی بزرگترین دسته تروریستی در «حلب»، خبرسازی دروغ درباره شهر «شیخ مسکین» سوریه در آستانه مذاکرات ژنو، دلایل بازگشت «جبهه النصره» به داخل شهر حلب سوریه،  گزارشی درباره اشراف نظام سوریه بر چگونگی استفاده از پیروزی‌های میدانی در عرصه سیاسی، دیدار هیأت سوریه با «دی میستورا» در ژنو، مخالفت دوباره روسیه با حضور «جیش الاسلام» و «احرار الشام» در ژنو، اعلام سازمان ملل مبنی بر اینکه مذاکرات سوریه امروز آغاز خواهد شد، اما نمی‌دانیم چگونه و نهایت اینکه معارضان سوریه سرانجام از مذاکرات ژنو کنار کشیدند، مهمترین اخبار عرصه میدانی و سیاسی سوریه در روز گذشته است.مشروح اخبار به شرح زیر است.تحولات میدانی احتمال عقب‌نشینی بزرگترین دسته تروریستی در «حلب»یکی از بزرگ‌ترین دسته‌های تروریستی در شمال سوریه به دلیل قطع کمک مالی بشدت دچار مشکل شده و محتمل است از برخی جبهه‌های حلب عقب‌نشینی کند.خبرسازی دروغ درباره شهر «شیخ مسکین» سوریه در آستانه مذاکرات ژنوخبر پیشروی تروریست‌ها در شهر راهبردی «شیخ مسکین» در آستانه مذاکرات ژنو، صرفا یک جریان سازی است.دلایل بازگشت «جبهة النصره» به داخل شهر حلب سوریهانتشار اخبار «عملیات بزرگ آزادسازی شهر حلب»، گروه تروریستی «جبهه النصره» را واداشته است بیشتر نیروها و تجهیزات خود را به داخل این شهر منتقل کند.
تحولات سیاسیوابستگان ریاض «حضور محتاط» در ژنو 3 دارند/ اشراف نظام سوریه برچگونگی استفاده از پیروزی‌های میدانی در عرصه سیاسیناظران سیاسی معتقدند سوریه و متحدان این کشور به خوبی معنای ملازمت عرصه میدانی و [مذاکرات] ژنو را می‌دانند و واقفند که اگر از پیروزی میدانی در عرصه سیاسی استفاده نشود در حقیقت پیروزی نیستدیدار هیأت سوریه با «دی میستورا» در ژنوهیأت مذاکره کننده سوریه در ژنو سویس، با «دی میستورا» نماینده سازمان ملل، دیدار کرد.مخالفت دوباره روسیه با حضور «جیش الاسلام» و «احرار الشام» در ژنووزارت خارجه روسیه بار دیگر تأکید کرد که شرکت «جیش الاسلام» و «احرار الشام» در مذاکرات ژنو غیر قابل قبول است.سازمان ملل: مذاکرات سوریه امروز آغاز خواهد شد، اما نمی‌دانیم چگونهسخنگوی دبیرکل سازمان ملل،‌ تأکید کرد که مذاکرات ژنو سویس درباره سوریه امروز (جمعه) آغاز خواهد شد،‌ اما نمی‌دانیم چه کسانی در آن شرکت خواهند کرد و دقیقا چه زمانی و در کجا تشکیل خواهد شد.معارضان سوریه سرانجام از مذاکرات ژنو کنار کشیدند«ریاض الحجاب» رئیس هیأت مذاکره کننده معارضان سوریه، تأکید کرد که این هیأت در نشست روز (جمعه) در ژنو سوئیس حضور نخواهند داشت.انتهای پیام/.
معارضان سوریه
10:47 - 10 بهمن 1394

3 بازنشر
16 بازدید



1 پاسخ