تخریب کاندیداها جزو خطوط قرمز فعالیت‌های انتخاباتی باشد

مدیر حوزه علمیه استان قم با تاکید بر حضور حداکثری در انتخابات، بداخلاقی و تخریب کاندیداهای رقیب را جزو خطوط قرمز فعالیت‌های انتخاباتی برشمرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد فرخ‌فال با اشاره به فرمایشات بسیار مهم و حکیمانه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر مردم قم با ایشان اظهار کرد: تاکید بر هوشیاری مردم و حضور حداکثری اقشار جامعه در موضوع دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری مهم‌ترین فراز از بیانات معظم‌له بود.وی با بیان اینکه بی‌شک شرکت در انتخابات و رقم خوردن حماسه عظیم در آن موجب تثبیت و اقتدار نظام اسلامی در دنیا می‌شود، گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند آنچه در این انتخابات مهم است اینکه مردم ضمن حضور باشکوه خود در پای صندوق‌های رای، تشخیص اصلح داده و در این دو مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی بهترین افراد را برگزینند.رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: با حضور گسترده در انتخابات و تقویت بصیرت باید مانع از ایجاد وقایع تلخ در فتنه 88 شد و حوادثی که موجب تلخ شدن واقعه عظیم حضور بیش از 40 میلیون شرکت‌کننده در ذائقه مردم شد، دیگر تکرار نشود.وی همچنین بر لزوم رعایت مباحث اخلاقی در فعالیت‌های انتخاباتی پیش رو تاکید کرد و افزود: من به عنوان یک خدمتگزار در حوزه، خدمت همه کسانی که در این دو عرصه کاندیدا می‌شوند عرض می‌کنم مباحث و مسائل اخلاقی را رعایت کنند چراکه این مهم کلیدی‌ترین مطلب برای کسانی است که وارد این عرصه می‌شوند.
فرخ‌فال تصریح کرد: خودداری از تخریب دیگران برای رای آوردن و خودداری از بیان وعده‌های نابجا که موجب وهن نظام و بی‌اعتمادی مردم می‌شود، جزو خطوط قرمز استوی بیان کرد: کاندیداها از باب وظیفه شرعی باید در این خصوص وارد شوند و مباحث شخصی و گروهی را مدنظر قرار ندهند و آگاه باشند این حضور که به عنوان یک عبادت بزرگ است را به ثمن بخس نفروشند و شخصیت‌هایی که خود را حایز شرایط می‌دانند، به عنوان یک عبادت در این فریضه شرکت کنند.مدیر حوزه علمیه قم ادامه داد: امروز در فضای موجود بین‌الملل، عمل به آنچه مقام معظم رهبری به عنوان تکلیف می‌گوید خودش عبادت است و این عبادت را کاندیداها نباید به ثمن بخس و مباحث گروهی و جناحی بفروشند.وی تاکید کرد: کاندیداها پس از احراز صلاحیت باید منطبق بر ضوابط در چارچوب کار خود را انجام داده و ملت نیز با حضور باشکوه و بانشاط و توام با بصیرت و آگاهی به وظیفه الهی خود عمل کند.فرخ‌فال بیان کرد: در این میان روحانیت و حوزه‌های علمیه نیز بدون جهت‌گیری سیاسی باید در این موضوع اصلی که انتخاب اصلح است مردم را هدایت و راهنمایی کنند و در عین حال از هر گونه شرکت در جناح‌بندی و تمایل و ابراز علاقه به احزاب و گروه‌های سیاسی که وظیفه اصلی و مقدس آن‌ها را مورد تاثیر قرار می‌دهد به طور جدی بپرهیزند.انتهای پیام.
مدیر حوزه علمیه قم
13:02 - 26 دی 1394

3 بازدید




1 پاسخ