انفجار ضاحیه اقدامی جنایتکارانه است که به صهیونیست‌ها خدمت می‌کند

گروه‌های فلسطینی با محکومیت انفجار تروریستی ضاحیه بیروت، این اقدام را اقدامی جنایتکارانه خواندند که تنها به صهیونیست‌ها خدمت می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از رام الله، گروه‌های فلسطینی انفجار روز گذشته کوی «حریک» در ضاحیه بیروت که در اثر آن 4 نفر به شهادت رسیده و بیش از 50 نفر زخمی شدند، را محکوم کردند.«ابو عماد الرفاعی»، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان این اقدام را اقدامی جنایتکارانه خواند که در خدمت منافع دشمن صهیونیستی است.از سوی دیگر «مروان عبد العال»،‌ نماینده جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در لبنان نیز ضمن محکوم کردن این انفجار تاکید کرد، این اقدامات تروریستی هیچ‌گاه مقاومت را از پای نخواهد انداخت و از عزم و اراده آنها نخواهد کاست.جنبش حماس نیز با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن انفجار صبح سه‌شنبه کوی حریک و تسلیت گفتن به قربانیان این اقدام تروریستی تاکید کرد که چنین اقدامات تروریستی موجب تشدید بحران و تنش در لبنان و خطری برای امنیت و ثبات و استقرار جامعه این کشور است.حماس در بیانیه خود خواستار دوری از تمام اشکال خشونت و پایان دادن به تنش‌ها در شرایط حساس منطقه‌ای برای حفظ منافع ملی لبنان و وحدت امت اسلامی شده است.جبهه مردمی برای آزادی فلسطین – فرماندهی کل – نیز به شدت انفجار ضاحیه بیروت را محکوم و آن را انفجاری تروریستی و جنایت‌آمیز خوانده است.جبهه مردمی برای آزادی فلسطین – فرماندهی کل – در بیانیه‌ای مجریان این انفجار تروریستی را همدست دشمن صهیونیستی در هدف قرار دادن مقاومت در ضاحیه شمرده است.
این جبهه از تمام مردم لبنان خواسته است، ضمن مقابله با هرگونه تفرقه و اختلاف برای مقابله با این خطرات در یک صف واحد قرار گیرندانتهای پیام/ز.
انفجار لبنان
15:26 - 22 ژانویه 2014

2 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ