تبادل آسان فیلم‌ و بلوتوث‌های غیراخلاقی تلفن همراه، دانش‌آموزان را تهدید می‌کند

خبرگزاری فارس: یک جامعه شناس گفت: استفاده از تلفن همراه در مدارس موجب می‌شود تا تبادل فیلم‌، عکس و موسیقی‌های نامناسب یا غیراخلاقی به راحتی در بین دانش‌آموزان و به دور از نظارت والدین گسترش یابد.
امرالله امانی، جامعه‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص آسیب‌های استفاده از تلفن‌همراه در مدارس، اظهار داشت: ضررهای ناشی از استفاده دانش‌آموزان از تلفن‌همراه را می‌توان به دو دسته محتوایی و ارتباط‌هایی که از طریق آن صورت می‌گیرد، دسته‌بندی کرد. وی یکی از آسیب‌های استفاده دانش‌آموزان از تلفن همراه را برقراری ارتباط‌های نادرست دانست و تصریح کرد: نوجوانان درگیر ارتباط‌هایی می‌شوند که به دلیل عدم نظارت والدین، به راحتی میسر می‌شود؛ ارتباط‌هایی که  ممکن است به هیچ عنوان از نظر والدین موجه نباشد و تربیت فرد را دچار آسیب کند و این امر سبب خواهد تا فرهنگی مخالف اعتقادات خانواده در فرد شکل بگیرد. این جامعه شناس به خدمات جانبی مانند استفاده از بلوتوث، تبادل فیلم، موسیقی و عکس که از طریق تلفن‌همراه ارائه می‌شود، اشاره کرد و گفت: استفاده از تلفن همراه توسط دانش‌آموزان در مدرسه سبب خواهد شد تا تبادل فیلم‌، عکس و موسیقی‌های نامناسب به راحتی در بین دانش‌آموزان و به دور از نظارت والدین گسترش یابد. وی ادامه داد: از دیگر آسیب‌های استفاده از تلفن‌ همراه در بین دانش‌آموزان، مشغولیت ذهن دانش‌آموزان به اموری غیر از مباحث درسی است؛ قابلیت‌های مختلف تلفن‌همراه سبب خواهد شد تا تمام حواس دانش‌آموز در زمان‌هایی که در مدرسه حضور دارد به کسب علم و دانش اختصاص نیابد.
امانی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در استفاده صحیح از تلفن‌همراه در بین کودکان و نوجوانان بیان کرد: استفاده از تلفن‌همراه همراه در مدارس سبب خواهد شد تا دانش‌آموزان از درس و زمینه طبیعی رشد خود جا بمانند. انتهای پیام/
تلفن همراه
13:37 - 30 اردیبهشت 1391

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ