کشته شدن 9 تن بر اثر حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به پاکستان

خبرگزاری فارس: ادامه تهاجم هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به پاکستان، تداوم درگیری‌های شدید بین نیروهای دولتی پاکستان و شبه نظامیان، حمله انتحاری در ناحیه گلستان جوهر و انفجار یک مدرسه توسط طالبان، برخی از مهمترین رویدادهای امنیتی امروز پاکستان بوده است.
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا با شلیک چهار فروند موشک یک منزل مسکونی در نزدیکی "وانا" واقع در وزیرستان شمالی، دست کم 9 تن را به قتل رساندند. به گزارش منابع خبری محلی، پرواز هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز این منطقه ادامه دارد و این امر مانع ورود نیروهای امدادی به منطقه و انجام عملیات امدادی شده و به همین دلیل تاکنون هیچ گزارشی درباره هویت کشته شدگان اعلام نشده، لیکن برخی منابع خبری پاکستان از وجود تعدادی از رهبران طالبان و اتباع خارجی وابسته به القاعده در بین کشته شدگان خبر داده‌اند.  این حمله در حالی صورت گرفت که روز گذشته نیز 18 نفر در مناطق قبایلی پاکستان بر اثر این حملات جان خود را از دست دادند. براثر درگیری‌های شدید در مناطق "اوراکزای و کرم" 29 شبه نظامی کشته شدند به گزارش خبرگزاری فارس، براثر در گیری‌های جدید در مناطق قبیله‌ای "کرم و اوراکزای" 29 شبه نظامی کشته، 3 نظامی نیز زخمی و 4 کمین شبه نظامیان منهدم شد و نیروهای دولتی کنترل اماکن مهم منطقه را در دست گرفتند.گزارش منابع امنیتی حاکیست،"عملیات علیه شبه نظامیان در منطقه قبیله‌ای اوراکزای ادامه دارد و سنگرهای آنان در منطقه کوهستانی اوراکزای بالا پاکسازی شده و بر اثر پیشروی نظامیان 20 تن از تروریست‌ها کشته شده و نیروهای امنیتی کنترل همه سنگرها واقع در منطقه کوهستانی و اماکن مهم را بدست آورده‌اند.  
در همین حال گلوله باران کمین‌های شبه‌نظامیان به شدت ادامه دارد و بر اثر درگیری میان 2 طرف در محله "دوگر" یک سر باز زخمی و چهار تروریست کشته شدند.  همچنین تلویزیون "آ.آر.وائی" اعلام کرد: براثر رویارویی نیروهای نظامی و تروریست‌ها هشت تروریست در "کوهات" واقع در نزدیکی پیشاورکشته شدند و شبه نظامیان مسلح نیز یک مدرسه دولتی دخترانه را در منطقه قبیله‌ای "باجور" منهدم کردند و تعداد مدارس منهدم شده در این منطقه به 107 باب رسیده است.  شایان ذکر است ژنرال آصف فرمانده لشکر منطقه پیشاور از نیروی زمینی پاکستان طی سخنانی خطاب به مردم قبائلی گفته است که عملیات نظامی از سوی دولت در مناطق قبائلی ظرف ماه‌های آینده به سرعت ادامه می‌یابد و از مردم خواست در این زمینه با نیروهای دولتی همکاری کنند.   حمله انتحاری در محله گلستان جوهر کراچیبه گزارش خبرنگار فارس در لاهور به نقل از روزنامه جنگ، طی عملیات جستجوی شبه نظامیان وابسته به دولت دولت پاکستان، انفجار بمبی در محله "گلستان جوهر کراچی" پاکستان رخ داد. این انفجار انتحاری زمانی صورت گرفت که عامل انتحاری خود را در محاصره پلیس دید و ناگزیر خود را منفجر کرد.  به گزارش منابع خبری محلی، این فرد که امروزصبح دست به حمله انتحاری زد، "معید" نام داشت که دارای تابعیت 2 کشور پاکستان و عربستان سعودی بود و 14 روز پیش همسرش از وی طلاق گرفته بود.  گزارش منابع خبری محلی حاکیست که شخص مزبور خارجی بوده و خانه‌ای را این منطقه اجاره کرده بود.
گفتنی است که اخیراً موج فزاینده حملات انتحاری کراچی را فراگرفته است و روز گذشته نیز بر اثر حمله انتحاری، پنج تن کشته شدند. کشف اسلحه از یک هواپیمای پاکستانیبه گزارش فارس به نقل از تلویزیون "آ.آر.وائی"، از یکی از پروازهای خطوط هوائی پاکستان، چند قبضه اسلحه کشف و ضبط شد و در این زمینه 2 متهم بازداشت شده‌اند. به نوشته رسانه‌های محلی پاکستان، این پرواز از فرودگاه "قائداعظم" کراچی عازم "کاتماندو" پایتخت نپال بود.سلاح‌های کشف شده شامل 12قبضه کلت بوده است. نیروهای امنیتی در این زمینه 2 تن را بازداشت کرده‌اند، اما مقامات گمرک تلاش می‌کنند تا از انتشار جزئیات این خبر جلوگیری کنند.  ملاقات وزیر خارجه آلمان با فرمانده ارتش پاکستانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام آباد، " گیدو وسترول" وزیر خارجه آلمان امروز با "ژنرال پرویزکیانی" فرمانده ارتش پاکستان در راولپندی ملاقات کرد.  بر اساس این گزارش، وزیر خارجه آلمان در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان درباره منافع مشترک 2 کشور، برگزاری" کنفرانس بن" و فرایند برقراری صلح و امنیت در افغانستان گفت‌وگو کرد.این ملاقات با حضور " مایکل کک" سفیر آلمان در اسلام آباد و "مایکل ستینر" نماینده ویژه آلمان در امور افغانستان و پاکستان برگزار شد.   انفجار دبیرستانی در پاکستان توسط طالبانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، یک باب دبیرستان پسرانه دولتی توسط افراد وابسته به گروه طالبان در مناطق قبایلی پاکستان منفجر شد. 
نیروهای طالبان که تحصیل دختران و پسران را ممنوع اعلام کرده‌اند، امروز "جمعه" در ناحیه " چارسده" واقع در شمال غرب پاکستان در ایالت "خیبرپختونخواه" این کشور یک دبیرستان پسرانه را با مواد منفجره تخریب کردند. بنا به اعلام مقامات محلی، ساختمان مدرسه در زمان وقوع انفجار خالی از دانش‌آموزان بوده و تاکنون گزارشی از تلفات این حادثه منتشر نشده است. یکی از شهروندان به خبرنگار فارس گفت که این دبیرستان دولتی ششمین مرکز آموزشی است که توسط طالبان تخریب شد. با توجه به ممنوعیت تحصیل دختران در مدارس دره "سوات" در شمال غرب پاکستان، بیش از 40 هزار دختر در این منطقه، از کسب علم و دانش محروم شده‌اند.  طالبان در چند سال گذشته صد‌ها مدرسه را در سراسر پاکستان تخریب کرده‌اند که تنها بیش از 200 مورد در دره سوات و در دوره رهبری "مولوی فضل‌الله" به عنوان رهبر گروه تحریک طالبان در این منطقه بوده است. انتهای پیام/.
هواپیمای بدون سرنشین
18:59 - 27 آبان 1390

1 بازدید




1 پاسخ