نفرات برتر نخستین جشنواره آیات معرفی می‌شوند

خبرگزاری فارس: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از برگزاری آیین اختتامیه و معرفی نفرات برتر نخستین جشنواره بین‌المللی وبلاگ‌نویسی قرآنی "آیات" در سی‌ام آبان ماه جاری در تبریز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، علی داننده اظهار داشت: پس از ارسال فراخوان، نزدیک به یک‌هزار و 700 وبلاگ از ایران و کشورهایی چون امارات، افغانستان، پاکستان، تایلند، آذربایجان، آمریکا و آلمان در نخستین جشنواره بین‌المللی وبلاگ‌نویسی قرآنی شرکت کردند.وی افزود: از مجموع یک‌هزار و 680 وبلاگ، 985 وبلاگ برای ارزیابی فنی و محتوایی به مرحله داوری راه یافتند.داننده گفت: از میان وبلاگ‌های ذکر شده در نهایت 47 وبلاگ در  هشت بخش وبلاگ متنی شامل مقاله و پژوهش، داستان و شعر، احادیث، گزارش و خبر، خاطره‌نویسی، آموزش،‌تاویل، ‌تفسیر و تدبر و تلاوت و سه بخش فتوبلاگ، پادکست و ودکست و در قالب پنج زبان فارسی،‌ انگلیسی، ‌عربی، ‌ترکی آذری و ترکی استانبولی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه معرفی شدند.داننده اظهار داشت: این جشنواره با هدف تبیین اهمیت و گسترش فرهنگ وبلاگ‌نویسی در زمینه توسعه،‌ تبلیغ و ترویج معارف قرآن کریم همچنین ترغیب و تشویق قشر جوان و فرهیخته به استفاده بهتر از خدمات آنلاین و جهت‌دهی به آنها برگزار شده است.مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، تولید محتوایی و تجمیع اطلاعات قرآنی در محیط‌های تحت وب و ارائه وبلاگ‌های نمونه و استاندارد از لحاظ فنی و محتوایی به علاقه‌مندان را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد.براساس این گزارش وبلاگ‌های برتر معرفی شده در قالب نمایشگاهی در مجتمع فرهنگی سینمایی 22 بهمن تبریز برای بازدید علاقه‌مندان ارائه می‌شود.
نخستین جشنواره بین‌المللی وبلاگ‌نویسی قرآنی در راستای برگزاری جشنواره‌های قرآنی منظومه آیات، ‌توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با همکاری مرکز توسعه، ‌ترویج فعالیت‌های قرآنی، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال و استانداری آذربایجان‌شرقی سی‌ام آبان ماه جاری در تبریز به کار خود پایان می‌دهد.انتهای پیام/و۳۰
وبلاگ سایت اینترنت
15:02 - 26 آبان 1390

1 بازدید




1 پاسخ