انتقاد حیدری از ‌رعایت نشدن ترتیب دستور هفتگی در صحن علنی

خبرگزاری فارس: نماینده اردل و فارسان در مجلس نسبت به عدم رعایت ترتیب دستور هفتگی توزیع شده بین نمایندگان و آنچه در صحن علنی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نورالله حیدری نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) طی تذکری با استناد به ماده 102 آیین نامه داخلی پارلمان، اظهار داشت: تذکر بنده طی هفته‌های گذشته از سوی یکی از همکاران نیز مطرح شده بود و ما انتظار داشتیم که هیئت رئیسه به این موضوع توجه کند.وی افزود: امروز مخالفان و موافقان کمتری در جریان بررسی دستور جلسه صحبت کردند و بعضا نیز مشارکت در رأی‌گیری‌ها پایین بود. این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در دستور هفتگی اعلام شده، حدود ۸۲ دستور ذکر شده است که طبیعتا بررسی تمام این ۸۲ دستور در ظرف زمانی این هفته نمی‌گنجد.‌وی اضافه کرد: دستوری که از سوی آقای محبی‌نیا قرائت شد، با آنچه ‌بین نمایندگان به عنوان دستور هفتگی صحن علنی توزیع شده، انطباق ندارد و ما نمی‌دانیم امروز کدام یک از این موارد ۸۲گانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا از قبل آن را مطالعه کرده و در صحن علنی صحبت کنیم. حیدری در ادامه خواستار تغییر ثبت و سیاق این موضوع شد و گفت: بهتر است ترتیب دستوری که بین نمایندگان توزیع می‌شود و دستوراتی که در صحن علنی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، منطبق با یکدیگر باشند تا نمایندگان بدانند که باید راجع به چه موضوعی رأی دهند.
در ادامه محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که از صبح امروز ریاست صحن علنی را بر عهده داشت، با ذکر این نکته که هیئت رئیسه تلاش می‌کند ترتیب دستور را رعایت کند، تصریح کرد: تعداد زیادی معاهدات بین‌المللی و عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی وجود دارد که به تصویب مجلس رسیده اما شورای نگهبان به آن ایراد گرفته است و مجلس نیز این ایرادات را قبول دارد که یا باید این ایرادات را برطرف کند یا اینکه به مجمع ارسال کند. وی همچنین گفت: هیئت رئیسه برای آنکه تعداد زیادی از این معاهدات در دستور یک روز قرار نگیرد، این معاهدات را تقسیم کرده تا هر روز چهار تا پنج لایحه معاهدات بین‌المللی در صحن علنی مورد رسیدگی قرار گیرد به همین دلیل تا حدودی ترتیب دستور صحن علنی به هم می‌خورد اما شما به بزرگواری خودتان ببخشید. انتهای پیام/
حیدری
09:28 - 23 آبان 1390

0 بازدید




1 پاسخ