وقف از راه‌هاي تحقق جهاد اقتصادي است

خبرگزاري فارس: امام جمعه چناران گفت: يكي از راه‌هاي تحقق جهاد اقتصادي، ترويج فرهنگ وقف است و از راه‌هايي است كه مي‌توان مجاهده داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، حجت‌الاسلام مظفر تاجي صبح امروز در نشست خبري جشنواره وقف و رسانه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دين مبين اسلام، دين جامع و كامل است كه در اين مكتب حيات بخش براي همه افراد و اقشار حق و حقوقاتي در نظر گرفته شده و وقف نيز از موضوعاتي است كه در اسلام درباره آن بسيار سفارش شده است. امام جمعه چناران افزود: براي اجراي هر نوع برنامه و مراسمي كه در راستاي ارزش ديني و الهي برگزار مي‌شود، دين اسلام داراي برنامه است. وي با بيان اينكه وقف يكي از برنامه‌هاي حيات بخش اسلام است، ادامه داد: وقف به معناي توقف است، يعني مالكيت يك مجموعه متوقف مي‌شود و در اختيار مجموعه ديگري قرار مي‌گيرد و هر فردي اختيار دارد كه اموال خود را در هر راهي كه مايل است خرج كند. امام جمعه چناران گفت: اما بهترين سرمايه‌گذاري كه آخرت شخص را تضمين مي‌كند مسئله وقف است و باقيات الصالحاتي براي فرد واقف است. تاجي افزود: عملكرد پيشوايان و بزرگان ديني ما درباره موضوع وقف نشان دهنده اهميت آنان به اين امر است و آب‌هايي كه در هتل‌ها و رستوران‌هاي مكه به مصرف مي‌رسد همگي از چاه‌هايي است كه توسط حضرت علي(ع) حفر شده و در راه خدا و براي نيازمندان و امور عام المنفعه وقف شده است. وي اضافه كرد: با توجه به سابقه درخشان و طولاني وقف و همچنين زيبايي‌هايي كه در سايه موقوفاتي همچون مساجد، بقاع متبركه و حسينيه‌ها وجود همگي در اين زمينه مسئول هستيم.
امام جمعه چناران تصريح كرد: همه در اين زمينه مسئوليت دارند، به ويژه مبلغان و روحانيون كه در خط مقدم ترويج فرهنگ وقف قرار دارند. تاجي با اشاره به نقش رسانه‌ها ادامه داد: نقش رسانه‌ها در اين زمينه نقشي روشن و ملموس است و بايد با استفاده از امكانات، اطلاع رساني مناسبي در جهت آشنايي مردم با موضوع وقف و ترويج فرهنگ وقف در جامعه انجام دهند. نخستين جشنواره تجلي وقف و بقاع متبركه در رسانه در مرداد ماه 90 در مشهد برگزار مي‌شود. انتهاي پيام/صا30
11:29 - 29 ژوئن 2011

0 بازدید




1 پاسخ