نظر دولت و مجلس در برنامه پنجم تامين شده است
خبرگزاري فارس: نماينده فلاورجان در مجلس تقدير رئيس جمهوري از مجلس و قدرداني متقابل مجلسيها از دولت را نشانگر تامين نظر قواي مجريه و مقننه در بررسي برنامه پنجم توسعه دانست.
حجتالاسلام سيد ناصر موسوي نماينده فلاورجان در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، با اشاره به آغاز بررسي برنامه پنجم توسعه در صحن علني مجلس اظهار داشت: برخي نمايندگان به لايحه برنامه پنجم انتقادات شديدي داشتند اما پس از تشكيل كميته مشترك، بسياري از اين اختلافات و انتقادات برطرف شد.
وي با بيان اينكه مجلس دنبال تامين نظر دولت در برنامه پنجم توسعه بوده است، افزود: براي نمايندگان مردم اين مسئله حائز اهميت است كه دولت مجري برنامه پنجم است و به طور طبيعي حق دارد در خصوص برنامهاي كه قرار است آن را اجرا كند، اظهار نظر كند.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس با بيان اينكه در نظر گرفتن مباحث سياسي و جناحي در بررسي برنامه توسعه جفا به مردم و انقلاب است، تصريح كرد: هر گونه اظهار نظر كارشناسي و تخصصي درباره برنامه پنجم توسعه در راستاي پويايي و افزايش كارآيي آن صورت خواهد گرفت.
موسوي بر همين اساس از همكاران خود در مجلس خواست تا به برنامه پنجم نگاهي مثبت داشته باشد و با در نظر گرفتن اصول كارشناسي، مواد 200 گانه اين برنامه را به تصويب برسانند.
وي با اشاره به بررسيهاي كارشناسي كميسيون تلفيق و كميته مشترك دولت و مجلس براي برنامه پنجم، گفت: به نظر ميرسد كه برنامه پنجم به لحاظ كارشناسي و تخصصي داراي حداقل نقدهاي ممكن باشد.
نماينده فلاورجان در مجلس در پايان تقدير رئيس جمهور از مجلس و تشكر متقابل مجلسيها از دولت در خصوص بررسي برنامه پنجم را نشانگر تامين نظر قوه مقننه و مجريه در بررسي اين برنامه دانست.
انتهاي پيام/ص
14:12 - 8 آبان 1389