مدير جديد دانشجويي دانشگاه كاشان معرفي شد

خبرگزاري فارس: در مراسمي با تقدير از زحمات و خدمات حسين گلشن، احمد نامور به عنوان مدير جديد دانشجويي دانشگاه كاشان معرفي شد.
به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، سيدجواد ساداتي‌نژاد رئيس دانشگاه كاشان در مراسم توديع و معارفه مدير جديد دانشجويي اين دانشگاه، گلشن در طول 30 سال خدمت در دانشگاه كاشان را به مثابه يادگارهايي ارزشمند دانست كه سال‌ها دانشگاه از آن بهره برده و خواهد برد. وي افزود: كار در حوزه دانشجويي كار سخت و مشكلي است، چراكه در عين جديت و قاطعيت، بايد انعطاف‌پذير هم بود. وي به برخي از اقدامات انجام شده در زمينه ارتقاء كيفيت و نحوه توزيع غذا در سلف سرويس‌هاي دانشگاه، تجهيز، نظم و قانونمندي خوابگاه‌ها اشاره كرد و گفت: حتماً مديريت و پيگيري‌هاي آقاي گلشن در اين زمينه نقش جدي داشته است. حسين گلشن نيز با تشكر از همراهي آحاد دانشگاهيان در بخش‌هاي مختلف با ايشان، از همه همكاران دانشگاهي در طول مدت 30 سال همكاري طلب حلاليت كرد. وي گفت سعي من در سال‌هاي كار و مديريت در دانشگاه اين بوده است كه به دانشجويان نگاه پدر و فرزندي داشته باشم و سعي مي‌كردم آنها را به عنوان فرزندان خود مورد حمايت قرار دهم. احمد نامور مدير جديد دانشجويي هم به هنگام معارفه با تشكر از اعتماد مسئولان دانشگاه، گفت: من با آگاهي و اشراف مديريت دانشجويي را انتخاب كرده‌ام و براي مديريت خوابگاه‌ها، تغذيه و... برنامه دارم. وي اضافه كرد: سعي خواهم كرد نه به عنوان مدير بلكه به عنوان يك خدمتگذار در خدمت دانشجويان و همكاران باشم.
در اين جلسه روح‌الله جهاني‌پور معاون دانشجويي دانشگاه كاشان، محسن نيازي دانشيار دانشكده علوم انساني دانشگاه كاشان و برخي همكاران معاونت دانشجويي با ذكر خاطرات و نيز برخي ويژگي‌هاي كاري و شخصي گلشن، از ايشان در پايان سنوات خدمتش در دانشگاه تشكر و تمجيد كردند. اهداء هدايا و لوح تقدير به گلشن و اعطاي حكم انتصاب به نامور بخش‌ پاياني اين مراسم بود. انتهاي پيام/م
13:16 - 19 دی 1388

0 بازدید




1 پاسخ