دريابان شمخاني شهادت جمعي از فرماندهان سپاه را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: دريابان شمخاني با صدور پيامي شهادت جمعي از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را تسليت گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اميردريابان علي شمخاني رييس مركز تحقيقات راهبردي دفاعي كشور با صدور پيامي، ضمن محكوميت عمليات تروريستي روز يكشنبه در سيستان و بلوچستان، شهادت سردار شوشتري و ديگر شهداي اين حادثه را تسليت گفت.
در بخشي از پيام دريابان شمخاني آمده است: شهادت پيشكسوت سرفراز جهاد و شهادت، سردار شهيد نورعلي شوشتري، بنيانگذار مجمع پيشكسوتان جهاد و شهادت در استان خراسان رضوي و جمعي از همرزمان و ياران آن شهيد و سران طوايف اهل شيعه و تسنن، در راه استقرار امنيت پايدار در منطقه شرق كشور، نور وحدت و انسجام را در آسمان خطه سيستان و بلوچستان منتشر كرد و خون پاك آنان پرونده سياه و ننگين مزدوران بيگانه را سنگينتر و اهداف پليد آنان را آشكارتر كرد.
اين پيام ميافزايد: اين اقدام شوم تروريستي كه وحدت، امنيت، انسجام، توسعه و پيشرفت اين منطقه را هدف گرفته بود در راستاي سلسله اقدامات دشمناني است كه از فرداي پيروزي انقلاب اسلامي تلاش داشتند تا مانع استقلال، آزادي و پيشرفت ايران عزيز در سايه اسلام ناب محمدي(ص) گردند.
در ادامه اين پيام امده است: اما همانگونه كه تجربه 30 ساله انقلاب اسلامي نشان داده است، اين قبيل تحركات و اقدامات غيرانساني، عزم فرزندان رشيد و پاسداران جان بر كف اسلام، انقلاب و كشور را براي دفاع همه جانبه از دستاوردهاي گرانسنگ انقلاب خميني و ميراث ارزشمند شهيدان جزمتر و اتحاد و انسجام آنان را براي ساختن ايراني آباد و آزاد، مستحكمتر خواهد كرد.
شمخاني در اين پيام گفته است: اينجانب به نمايندگي از مجمع پيشكسوتان جهاد و شهادت، عروج خونين و ملكوتي يار و همسنگر لحظههاي آتش و خون، سردار نورعلي شوشتري و همرزمان آن شهيد والا مقام و سران قبايل و طوايف اهل تسنن را به پيشگاه مقدس حضرت ولي عصر(عج)، مقام معظم رهبري و فرماندهي معزز كل قوا و خانوادههاي داغدار و معظم آنان تسليت عرض نموده از خداوند سبحان براي شهيدان اين حادثه جانگداز، علو درجات و براي بازماندگان آنان صبر و اجر الهي مسالت مينمايم.
انتهاي پيام/م
14:34 - 27 مهر 1388