آيتالله بهجت الگوي زهد و راهنماي حقيقت و رستگاري بود
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در سپاه قمر بنيهاشم (ع) چهارمحال و بختياري گفت: آيتالله بهجت الگوي زهد و تقوا و راهنماي همه جوانان و سالكان به سوي حقيقت و رستگاري بود.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، حجتالاسلام موذني ظهر امروز در مراسم سوگواري مرجع عاليقدر عالم تشيع حضرت آيتالله بهجت كه در محل سپاه قمر بني هاشم (ع) چهارمحال و بختياري برگزار شد، با تسليت درگذشت اين عالم فرزانه اظهار داشت: جامعه ديني ما براي حركت مستمر در مسير معنويت و ارزشهاي اسلامي به الگو پذيري از بزرگاني مانند آيتالله بهجت نيازمند است.
وي با بيان اينكه آيتالله بهجت الگوي تقوا و دينداري براي مردم ايران اسلامي و ديگر شيعيان بود، خاطرنشان كرد: حركت در مسير انسانهاي صالح و بزرگان دين، جامعه را به جامعهاي پاكيزه و بري از آلودگيها و ناسلامتيهاي اجتماعي تبديل ميكند.
موذني همچنين در اين مراسم به گوشههايي از زندگي آيت الله بهجت اشاره كرد و گفت: آن مرجع عاليقدر عالمي حقجو و دانشمندي مومن بود كه در راه دين و اعتلاي جامعه ديني زحمات زيادي را متحمل شد.
وي همچنين به برخي مولفههاي جامعه ديني اشاره كرد و افزود: جامعه ديني جامعهاي است كه تقوا و ايمان در آن جاري است و در كنار اين شاخصهها پويايي و حركت رو به آينده در آن به وضوح مشاهده ميشود.
موذني همچنين به نقش تقوا و معنويت در زندگي فردي و اجتماعي اشاره كرد و افزود: جامعهاي سالم و پويا خواهد بود كه انسانهاي تشكيل دهنده آن از سلامت روحي و اخلاقي و در راس آن از تقوا و معنويت برخوردار باشند.
نماينده ولي فقيه در سپاه قمر بنيهاشم اضافه كرد: اين امر با خودسازي، تذهيب نفس و دوري از دنيا طلبي ميسر ميشود و بررسي زندگي انسانهاي صالحي مانند آيتالله بهجت بهترين راهنماي اين مسير است.
موذني بر حفظ ارزشهاي دين و انقلاب در جامعه تاكيد كرد و گفت: انجام اين رسالت وظيفه خطيري است و مسئوليت نيروهاي ناب انقلاب در اين ميان سنگينتر از بقيه است.
وي ادامه داد: بسيجيان و نيروهاي متعهد بايد با ارتقاي سطح آگاهي و بصيرت خود در اين راستا تلاش كرده تا سعادت جامعه را تضمين كنند.
قرائت قرآن، مداحي و مرثيهخواني از ديگر برنامههاي مراسم سوگواري آيتالله بهجت در سپاه چهارمحال و بختياري بود.
انتهاي پيام/ش20
08:32 - 30 اردیبهشت 1388