پوشش کامل بیمه سلامت برای دهک‌های پایین در خراسان جنوبی

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی گفت: تمام افراد دهک‌های یک تا پنج استان به‌صورت خودکار تحت پوشش کامل بیمه سلامت قرار گرفته‌اند و می‌توانند بدون پرداخت هزینه از خدمات درمانی بهره‌مند شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، علی اربابی، مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی، امروز با اشاره به پوشش بیمه‌ای و خدمات این نهاد در استان اظهار داشت: تمام افراد دهک‌های یک تا پنج استان به‌صورت خودکار تحت پوشش کامل بیمه سلامت قرار گرفته‌اند و می‌توانند بدون پرداخت هزینه از خدمات درمانی بهره‌مند شوند.وی افزود: امکان بهره‌مندی از خدمات بیمه سلامت منوط به بیمه‌شده بودن افراد است و خوشبختانه باتوجه‌به قوانین کشور و برنامه هفتم توسعه، همه افراد به‌محض تولد و در صورت نداشتن پوشش بیمه‌ای از سایر سازمان‌ها، تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند. وی اضافه کرد: در یک ماه نخست بیمه، خدمات به‌صورت رایگان ارائه می‌شود تا بیماران در مواجهه با بیماری دچار مشکل نشوند؛ پس از این مدت، بسته به دهک‌بندی درآمدی خانوارها، اقدامات لازم برای تمدید بیمه انجام می‌شود و دهک‌های بالاتر مشمول پرداخت فرانشیز جزئی خواهند بود.
مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی درباره پوشش بیماران خاص و صعب‌العلاج بیان کرد: درگذشته بیماران تالاسمی، دیالیزی، پیوند کلیه، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بودند، اما از سال ۱۴۰۰ با تشکیل صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، تعداد بیماری‌ها به ۱۲۵ مورد افزایش یافت و بیماران صعب‌العلاج نیز شامل این بسته حمایتی شدند.وی افزود: در استان خراسان جنوبی تاکنون حدود ۶۷ بیماری شناسایی شده و این افراد از خدمات دارویی و درمانی کامل بهره‌مند هستند. برای خدمات پزشکی، آزمایشگاهی و رادیولوژی، ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود تا هزینه‌ها کاهش یابد و دسترسی بیماران تسهیل شود.اربابی درباره بیماران نشان‌دار توضیح داد: نشان‌دار کردن بیماران و مددجویان به معنای ثبت آنها در سامانه بیمه سلامت و بهره‌مندی از مزایای ویژه است؛ مددجویان بهزیستی و افراد دارای اختلال جسمی، حرکتی یا روانی پس از ثبت در سامانه می‌توانند ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی را دریافت کنند.وی تصریح کرد: در استان، حدود ۱۷۵۰۰ بیمار نشان‌دار شناسایی شده‌اند که تعداد نشان‌های اختصاص‌یافته به آنها ۲۰ هزار مورد است، زیرا برخی بیماران بیش از یک بیماری دارند. در سال ۱۴۰۳ این افراد حدود ۴۳۰۰۰ مراجعه درمانی به مراکز درمانی داشته‌اند و برای این خدمات حدود ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از صندوق بیماران خاص پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی درباره تسهیل دسترسی مردم به بیمه سلامت گفت: سامانه شهروندی بیمه سلامت به آدرس mzrm.ihio.gov.ir راه‌اندازی شده است و افراد می‌توانند از طریق آن بیمه خود را ثبت، خدمات دریافت‌شده را مشاهده و با سامانه ارتباط دوسویه برقرار کنند. وی اذعان داشت: همچنین، تعهدات بیمه‌ای صندوق بیماران خاص از ۵۰ میلیون تومان به ۸۵ میلیون تومان برای هر فرد در سال افزایش‌یافته و خدمات گسترده‌تری ارائه می‌شود. اقدامات پیشگیری سطح چهار و توسعه پوشش بیمه‌ای افراد فاقد بیمه نیز ادامه دارد تا همه اقشار جامعه از خدمات درمانی بهره‌مند شوند.#بیمه_سلامت#خراسان_جنوبی#خدمات_درمانی#بیماران_خاص#صندوق_بیماران_صعب‌العلاج
20:26 - 27 مرداد 1404
جامعه
استان ها
خراسان جنوبی

1 بازنشر
1725 بازدید