وزیر علوم: ۵هزار خوابگاه دانشجویی تا پایان برنامه هفتم می‌سازیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برنامه ریزی برای احداث ۵ هزار خوابگاه دانشجویی تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد و بر ارتقای کیفیت آموزش، به روزرسانی آزمایشگاه ها و تبدیل این مجتمع به دانشگاه تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گناباد، حسین سیمایی صراف، در آیین افتتاح پروژه‌های دانشگاهی مجتمع آموزش عالی گناباد اظهار کرد: تا پایان برنامه هفتم توسعه، پیش‌بینی می‌شود ۵ هزار خوابگاه دانشجویی در سراسر کشور احداث شود که از این تعداد هزار واحد خوابگاه متأهلین در سال گذشته تکمیل و تحویل داده شده است.وی با اشاره به افتتاح یک خوابگاه با ظرفیت ۲۹۰ نفری در مجتمع آموزش عالی گناباد، افزود: خرسندیم که امروز شاهد بهره‌برداری از این خوابگاه و همچنین افتتاح یک آزمایشگاه آموزشی در این مرکز هستیم.وزیر علوم با تأکید بر نقش حیاتی آزمایشگاه‌ها در کیفیت آموزش، خاطرنشان کرد: در بسیاری از رشته‌ها نبود آزمایشگاه به معنای نبود آموزش باکیفیت است و این آزمایشگاه دارای ساختمان مناسبی است اما تجهیزات آن نیاز به روز رسانی و نوسازی دارد تا بتوانیم شاهد آموزش بهتر و پژوهش‌های باکیفیت‌تری باشیم.
وی با اشاره به بازدید از مجتمع آموزش عالی گناباد، تصریح کرد: با دیدن این مجتمع، دید من بسیار مثبت‌تر شد و تصور نمی‌کردم که این مرکز دارای چنین فضاهای آموزشی، کتابخانه، آزمایشگاه و مجموعه ورزشی باشد اگرچه پیش‌تر آمار و ارقام را دیده بودم، اما مشاهده عینی، برداشت ما را دقیق‌تر کرد.وی با تأکید بر رویکرد وزارت علوم به کیفیت آموزش، یادآور شد: در دوران گذشته، باتوجه‌به ‌نیاز کشور و مطالبه عمومی، توسعه کمی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و کار بزرگی انجام شد اما اکنون دوران کیفیت فرارسیده است.وزیر علوم بیان کرد: در وزارت علوم معمولاً بر کیفیت آموزش بیش از کمیت آن تمرکز داریم و خوشحالم که امروز شاهد افتتاح آزمایشگاه در این مرکز هستیم، چراکه رشته‌های فنی و مهندسی بدون آزمایشگاه، بی کیفیتی به همراه دارد.سیمایی صراف همچنین به نقش خیرین در افتتاح خوابگاه این مجتمع اشاره کرد و گفت: با حمایت خیرین این خوابگاه به بهره‌برداری رسید و ما موظفیم همه بسترهای فیزیکی، مادی، روانی و اجتماعی را برای آموزش راحت و روان دانشجویان فراهم کنیم تا استعدادهای آنان در فضایی آرام و مناسب شکوفا شده و به خلاقیت و نوآوری بینجامد.#وزیر_علوم#خوابگاه_دانشجویی#خوابگاه_متأهلین
11:16 - 7 شهریور 1405
استان ها
خراسان رضوی

3 بازنشر
17٫4k بازدید