مرغداران گلستانی نگران تامین نهاده برای جوجه‌ریزی نباشند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: واردات نهاده‌های دامی از بنادر جنوب کشور در حال انجام است و مرغداران گلستانی نگران تأمین نهاده برای جوجه‌ریزی نباشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، عبدالعلی کیان‌مهر، صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در گرگان اظهار کرد: در بازار به لحاظ کالا‌های اساسی و سایر کالاهای موردنیاز مردم گلستان هیچ کمبودی وجود ندارد و کالاها به‌وفور در بازار موجود است.وی تصریح کرد: در راستای حفظ آرامش مردم تلاش داریم تا در تعطیلات نوروز نیز بازار را به همین شکل حفظ کنیم تا مردم در آرامش مایحتاج خود را تأمین کنند.معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان ابراز کرد: در خصوص تأمین نهاده دامی نیز واردات این نهاده‌ها از بنادر جنوبی کشور در حال انجام است و مرغداران نگران تأمین این نهاده‌ها برای جوجه‌ریزی نباشند.وی ادامه داد: تدابیر لازم برای جوجه‌ریزی و تأمین مرغ فروردین و اردیبهشت‌ماه سال آینده انجام شده و در این راستا، شرکت‌های خصوصی نیز می‌توانند واردات خود را از بنادر جنوبی و یا شمال کشور انجام دهند.
کیان‌مهر گفت: در بازدیدی که به همراه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان از گمرک منطقه آزاد اینچه‌برون انجام شد، پلاک‌گذاری خودروهای منطقه آزاد اینچه‌برون به‌سرعت در حال انجام است.وی بیان کرد: طبق بررسی‌ها تا کنون ۹۳ خودرو به گمرک منطقه آزاد وارد شده است و ۴۴ خودرو پلاک‌گذاری شده است، همچنین روند پلاک‌گذاری با سرعت در حال انجام است و واردکنندگان می‌توانند برای سهولت از گمرک منطقه آزاد اینچه‌برون استفاده نمایند.
آخرین و مهم‌ترین اخبار گلستان را دنبال کنید: ‎@Golestan #تامین_نهاده#جوجه_ریزی#گمرک#واردات_خودرو
08:52 - 24 اسفند 1404
اقتصاد
گلستان

1 بازنشر2 واکنش
27٫9k بازدید