آخوند بلکفه: ترامپ در امورات ایران دخالت کند، پاسخ قاطع می‌بیند

مدیر مرکز تخصصی اهل‌سنت مشکات گلستان گفت: علی‌رغم اینکه ملت ایران سخنان ترامپ را یک هذیان تصور می‌کنند، اما به ترامپ جنایت‌کار اخطار می‌دهیم کوه در امورات کشور ما دخالت نکند زیرا با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد‌.
آخوند داود بلکفه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: دانشمندان و اساتید دانشگاه‌های معتبر غرب و اروپا نیز باور دارند که سخنان ترامپ بیهوده و غیرعاقلانه است و اطرافیان وی نیز می‌دانند سخنان وی منطقی نیست.وی تصریح کرد: در افکار عمومی و از منظر سیاسی، سخنان ترامپ هیچ جایگاه و ارزشی ندارد و همه ملت ایران حتی افکار عمومی در جهان نیز این سخنان وی را در خصوص تغییر رهبری ایران هذیانی بیش نمی‌دانند.مدیر مرکز تخصصی اهل‌سنت مشکات گلستان ابراز کرد: ترامپ احمق قصد دارد همواره در امورات کشورهای مستقل به‌ویژه ایران دخالت کند اما تدابیر هوشمندانه و بصیرت رهبر معظم انقلاب در کنار حمایت مردم، مانع از هرگونه دخالت در امورات کشور و اجرای توطئه‌های شوم وی شده است.وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه ملت ایران این سخنان را یک هذیان تصور می‌کنند، اما به ترامپ جنایت‌کار اخطار می‌دهیم در امورات کشور ما دخالت نکند زیرا با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد‌.آخوند بلکفه گفت: ضمن محکوم‌کردن این اظهارنظر سخیف ترامپ، اعلام می‌کنیم بر اساس قوانین و ضوابط بین‌المللی، هیچ فردی در هر جایگاه حق دخالت در امورات داخلی کشور دیگری را ندارد. وی بیان کرد: ملت ایران همچنان مقاوم، همدل و متحد تحت لوای فرمایشات رهبری در برابر دشمنان ایستاده و مبارزه می‌کنند.
"آخرین و مهم‌ترین اخبار استان گلستان را از اینجا دنبال کنید"‎@Golestan #ترامپ_احمق#هذیان#حق_دخالت#رهبری
17:55 - 30 دی 1404
سیاست
گلستان



13 پاسخ

@user17685113569430 دی 1404
در پاسخ به
S
Shomal Iran

@user176851135694  •  30 دی 1404

تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی
مطالبه

تسریع در تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی

با هدف تأمین امنیت شغلی کارکنان زحمتکش قراردادی دارای شناسه کارکنان دولت و مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، درخواست می‌شود فرآیند تبدیل وضعیت این کارکنان از قراردادی به پیمانی، که بار مالی برای دولت ندارد و با آزمون وارد وزارتخانه شده‌اند، هر چه سریع‌تر انجام شود. این موضوع علی‌رغم گذشت چندین سال هنوز در پیچ و تاب مجلس معطل مانده و شایسته رسیدگی فوری است.

وزارت علوم و سازمان سنجش، وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی، وزارت کار و وزارت دادگستری، دولت و وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن وتجارت، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت توانیر، وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی، وزارت بهداشت

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


@Vaveyla30 دی 1404
در پاسخ به
این پاسخ قاطع رو کی میخواید بدید خدا میدونه😂

تصویر نمایه‌ی ‌مینا نیازی‌
@Minaniyazi30 دی 1404
در پاسخ به
ملت ایران چه شیعه چه سنی، همه باهم متحدیم و رهبری خط قرمز ماست

@roorast30 دی 1404
در پاسخ به
پاسخ قاطع: «خو اومد زد رفت»

@user17088742165630 دی 1404
در پاسخ به
اینترنت ملی را بدون نیاز به اتصال به اینترنت بین‌الملل راه‌انداری کنید
مطالبه

اینترنت ملی را بدون نیاز به اتصال به اینترنت بین‌الملل راه‌انداری کنید

همان گونه که در ناامنی های یک دهه اخیر شاهد بودیم تلگرام و اینستاگرام و توییتر بستری برای گسترش فساد اخلاقی ,اباهه گری,گسترش ناامنی و بسیاری از بحران ها در جامعه شده است.یکبار برای همیشه اینترنت ملی را بدون نیاز به اتصال به اینترنت بین الملل راه انداری کنید .درصورت نیاز افراد و گروه های خاص از جمله نخبگان سیاسی و علمی و خبرنگاران,بازرگانان و تجار و... در صورت صلاحدید مراجع ذیصلاح اینترنت بین الملل با احراز هویت کاربران در اختیار این افراد قرار گیرد. اگرچه این کار می تواند با یک نقشه راه و در بازه زمانی مشخص شده انجام گیرد .در این بازه زمانی می‌توان با استفاده از تجارب و تکنولوژی کشورهای دوست از جمله چین بسترهای لازم را برای این مهم فراهم کرد از جمله گسترش پیام رسان ها و موتورهای جستجوگر کاملا در چارچوب اینترنت ملی بدون وابستگی به اینترنت بین الملل.در میان مدت راهکاری بغیر از تن دادن به این جراحی بزرگ که ابعاد گسترده امنیتی و سیاسی فرهنگی و حتی موجودیتی دارد وجود نخواهد داشت.

کارگروه ساماندهی فضای مجازی، #معاون_فضای_مجازی_دادستان_کل_کشور، شورای عالی فضای مجازی مجلس شورای اسلامی ریاست جمهوری، شورای عالی فضای مجازی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌محیا🇮🇷‌
@Mahya_136530 دی 1404
در پاسخ به
باید دهنشو گِل گرفتن این زردک روانی رو #ترامپ_احمق

تصویر نمایه‌ی ‌کاظمینیو‌
در پاسخ به
رحم کنید به ترامپ مثل امریکا تحریم کنیدمیشه تحریم تو تحریماون چهارتا کشور که مراوده دارن رو هم خودمون دستی تحریم کنیم بشیم منزوینتم که قطعه راحت کره شمالی دوم

تصویر نمایه‌ی ‌حسین‌
@hosein_h30 دی 1404
در پاسخ به
ایران سالهاست مستقله و به بیگانه اجازه دخالت نمی‌ده

تصویر نمایه‌ی ‌Arman‌
@Arman_151n30 دی 1404
در پاسخ به
ترامپ هیچ غلطی نمیتونه بکنه چون میدونه اگه دست از پا خطا بکنه دیگه ایران ساکت نمی‌مونه.

@user17684748018730 دی 1404
در پاسخ به
چیکار مثلا ؟آخرین بار خوب پیش نرفت

@AhmadMohseni30 دی 1404
در پاسخ به
گنده می‌گو.م پس هستم

تصویر نمایه‌ی ‌علی جاودان‌
@Ali_javdan30 دی 1404
در پاسخ به
مردم ما دیگه فهمیدن به حرفای این احمق اعتمادی نیست

@SAMED30 دی 1404
در پاسخ به
گور ترامپ کندست