وام ۲۰ ساله ساخت مسکن برای مددجویان در سلماس

فرماندار سلماس از آغاز اجرای طرح حمایتی تأمین مسکن برای خانوارهای کم‌درآمد خبر داد و گفت: سرپرستان خانوارهای دهک‌های اول تا چهارم درآمدی می‌توانند از تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله بهره‌مند شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، علی علائی فرماندار سلماس از آغاز اجرای طرح حمایتی تأمین مسکن برای خانوارهای کم‌درآمد خبر داد و اظهار کرد: این طرح در راستای سیاست‌های دولت برای حمایت از اقشار کم‌برخوردار و تسهیل خانه‌دار شدن آنان اجرایی شده است.وی افزود: جامعه هدف این طرح، سرپرستان خانوارهای دهک‌های اول تا چهارم درآمدی، به‌ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی هستند که می‌توانند از تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن با کارمزد پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله استفاده کنند.فرماندار سلماس با اشاره به شرایط دریافت این تسهیلات گفت: متقاضیان باید دارای زمین با سند رسمی یا زمین‌های واگذار شده در قالب طرح‌های حمایتی دولت باشند و پس از دریافت پروانه ساختمانی از شهرداری، با مراجعه به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان سلماس نسبت به تشکیل پرونده و طی مراحل دریافت تسهیلات اقدام کنند.علائی با تأکید بر نقش این طرح در بهبود شرایط سکونتی اقشار کم‌درآمد تصریح کرد: اجرای این برنامه علاوه بر کمک به خانه‌دار شدن خانوارهای واجد شرایط، می‌تواند زمینه رونق ساخت‌وساز و افزایش تحرک در بخش مسکن شهرستان را نیز فراهم کند.
علائی با تأکید بر نقش این طرح در بهبود شرایط سکونتی اقشار کم‌درآمد تصریح کرد: اجرای این برنامه علاوه بر کمک به خانه‌دار شدن خانوارهای واجد شرایط، می‌تواند زمینه رونق ساخت‌وساز و افزایش تحرک در بخش مسکن شهرستان را نیز فراهم کند.وی در پایان خواستار همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای تسریع در بررسی پرونده‌ها و پرداخت تسهیلات شد و از واجدان شرایط خواست با تکمیل مدارک و انجام مراحل قانونی، از این فرصت حمایتی برای ساخت مسکن بهره‌مند شوند.
14:00 - 17 تیر 1405
راه و مسکن
استان ها
آذربایجان غربی

1 بازنشر
21٫5k بازدید