جنگجو: مشکل اصلی در مرز بازرگان پذیرش کشور ترکیه است

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی با اشاره به وضعیت مرز بازرگان گفت: مشکل اصلی مرز بازرگان در بخش خروجی و پذیرش کشور ترکیه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه؛ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی در جلسه قرارگاه گذرگاه‌های مرزی ایران و ترکیه با تشریح وضعیت مرزهای استان، تأکید کرد که چالش اصلی مرز بازرگان نه در تشریفات گمرکی و نه در موضوع پس‌کرانه، بلکه در محدودیت پذیرش کامیون‌ها از سوی کشور ترکیه و شکل‌گیری صف‌های طولانی در بخش خروجی مرز است.جنگجو در این نشست با اشاره به بررسی عوامل مؤثر بر ایستایی کامیون‌ها در مرزهای آذربایجان غربی اظهار کرد: شرایط هر یک از مرزهای بازرگان، سرو و رازی نیز با یکدیگر متفاوت است.وی با رد برخی دیدگاه‌ها درباره نقش پس‌کرانه در مشکلات مرز بازرگان گفت: مرز بازرگان از نظر پس‌کرانه مشکلی ندارد و عملاً تمامی انبارها، محل‌های تخلیه و بارگیری و بخش عمده خدمات مرتبط خارج از محدودهم گمرکی مستقر هستند. در این مرز چیزی تحت عنوان توقف کالا برای تخلیه و بارگیری در داخل گمرک وجود ندارد و فرآیندهای مربوط به واردات در پس‌کرانه انجام می‌شود.
ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی ادامه داد: مشکل اصلی مرز بازرگان در حوزه واردات نیست و ایستایی قابل توجهی در ورود کامیون‌ها به کشور وجود ندارد؛ بلکه مسئله اصلی در بخش صادرات و خروج کامیون‌ها از کشور است؛ جایی که ناوگان پس از انجام تشریفات و اخذ مجوزهای لازم، در انتظار پذیرش از سوی کشور ترکیه باقی می‌ماند.جنگجو تصریح کرد: تمامی تشریفات گمرکی، کنترل‌ها و مجوزهای مورد نیاز در زمان مقرر انجام می‌شود و کامیون‌ها پس از تکمیل مراحل قانونی آماده خروج هستند، اما محدودیت ظرفیت پذیرش در کشور مقابل باعث شکل‌گیری صف‌های طولانی شده است.وی با اشاره بر اینکه مرز نباید محل تجمع و توقف طولانی کامیون‌ها باشد، افزود: مدیریت تردد باید به گونه‌ای انجام شود که ناوگان پس از تکمیل فرآیندهای قانونی، بدون ایجاد صف‌های چند هزار دستگاهی به سمت مرز هدایت شوند.
12:32 - 30 خرداد 1405

2 إعادة النشر2 التفاعل
8781 من المشاهدات