حاصل چه تربیتی، چه لقمه ای، چه دامانی بودین که چنین پوششی رو راه انداختین؟ شرم به شما، ننگ به تفکرتون. خجالت بکشید. فردای قیامت چطور تو روی میلیون ها نفری که به ناحق، معیشتشون نابود شده نگاه میکنین و میگین من مدافع این ظلم بودم؟
تقدیر و تشکر

تشکر از تدابیر اتخاذشده برای مدیریت فضای اینترنت

از کلیه مسئولین گرامی که با قطع اینترنت بین‌الملل در ایام جنگ سوم باعث جریانات مثبت شدند کمال تشکر را دارم . اول اینکه با قطع اینترنت حداقل باعث شد خانواده‌ها که امکان کنترل اینترنت فرزندان و جوانان را نداشتند بطور قهری از مضرات اینترنت به دور باشند . دوم وقتی اینترنت پرو به کاربران داده شود می‌توانند با قیمت جهانی به سطح جهانی وصل شوند. این اینترنت که کاربران داخلی استفاده می‌کنند با قیمت یارانه‌ای است. لذا اگر کاربری بخواهد با اینترنت یارانه‌ای داخلی بخواهد محتوای غیر کنترل شده بین‌المللی را ببیند عدالت نیست . با فعال شدن اینترنت پرو اگر واقعاً کاربری به اینترنت بین‌المللی نیاز دارد و درآمد بین‌المللی دارد چه بهتر که هزینه آن را خودش پرداخت کند و از طریق یارانه به عهده همه جامعه نباشد . سوم با قطع اینترنت جهانی و تعادل بین هزینه اینترنت داخلی و خارجی ؛ تولید محتوای داخلی افزایش پیدا نمی‌کند زمینه رشد پلتفرم‌های داخلی و محتوای آنها افزایش پیدا میکند. چهارم یکی از بزرگترین مشاغل امروز در جهان تولید محتوای مجازی مانند آموزش و فیلم و مانند آن است . به دلیل عدم کنترل پلفرم های خارجی ؛ به راحتی محتوای تولید شده بدون در تظر گرفتن حقوق مولف منتشر میشد . با وجود اینترنت پرو و عدم سهل الوصول بودن دسترسی به محتوای منتشر شده در آن بدون رعایت حقوق تولید کننده ؛ زمینه رشد محتوا سازی خواهد شد .یعنی دیگر حتی اگر محتوی تولید شده در پلتفرم‌های خارجی منتشر بشود برای کاربر داخلی از نظر قیمت مناسب نخواهد بود محتوی تولیدی را با اینترنت پرو دریافت کند و به سمت خرید محتوی تولید داخل خواهد رفت . این یعنی درآمد بیشتر برای تولید کننده محتوا مانند مدرسان و فیلم سازان و.... البته هر تغییر همیشه موافقان و مخالفان خودش را دارد و این تشکر به معنای تایید شیوه اجرای کنونی نیست ولی در مجموع هر تغییری میتواند در زمان اجرا نارضایتی داشته باشد .با اصلاح صحیح هر تغییر و اجرای مناسب و با توضیح مناسب میتوان باعث اقناع جامعه شد. قطع اینترنت یک ضرورت بود که شاید با اصلاح شیوه قطع آن ؛ سبب تحول بزرگی بشود .

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
18:35 - 26 اردیبهشت 1405




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌احمد طحانی‌
@user1743767601223 خرداد 1405
در پاسخ به و
کاش کمی عمیق‌تر نگاه می‌کردید...از شما که در ظاهر تفکر مذهبی دارید واقعا بعید است.اولا ببینید مسئولان چه می‌گویند.ثانیا اینقدر یک‌طرفه و تند به قاضی نروید!چون خیلی تند نوشتید اجازه بدهید کمی تند پاسخ داده شود!جهت اطلاع:انحراف نم‌نم رخ می‌دهد...و یک وقت چشم باز می‌کنید می‌بینید مثل اون اکبری (…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌Pa...‌
@user177583238675 خرداد 1405
در پاسخ به و
بعضی‌ها فکر می‌کنند ظلم و ظالم شاخ و دم داره. نان خلق را می‌برند میگن در عوضِ امنیته:( بخندیم به این حرف در این زمونه که کشورها سر رفتن به ماه با هم رقابت دارند یا بگرییم؟! #نه_به_اینترنت_طبقاتی