۱۲ هزار خانوار مرزی خراسان جنوبی از ظرفیت مجوز کولبری بهره‌مند شدند

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت، گفت: بیش از ۱۲ هزار خانوار ساکن مناطق مرزی استان اکنون می‌توانند از ظرفیت قانونی کولبری برای تأمین معیشت خود استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی در جمع مردم محله شهید آوینی ضمن تأکید بر لزوم حضور مستمر مسئولان در میان مردم، به برنامه‌های دولت برای تقویت معیشت مرزنشینان اشاره کرد.وی با بیان اینکه مدیریت میدانی و ارتباط مستقیم مسئولان با شهروندان یکی از اصول مهم خدمتگزاری است، افزود: ارائه مجوز کولبری به ساکنان مرزی، یکی از اقدامات حمایتی دولت برای بهبود وضعیت اقتصادی این خانواده‌ها بوده و بیش از ۱۲ هزار خانوار استان از این ظرفیت بهره‌مند شده‌اند.استاندار خراسان جنوبی با قدردانی از مشارکت فعال مردم در صحنه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی استان گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی‌ها و برنامه‌های ملی و مذهبی، نقش مؤثری در خنثی‌کردن توطئه‌های دشمنان داشته و همواره پشتوانه مهم نظام اسلامی محسوب می‌شود.هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای یک‌ساله اخیر استان پرداخت و خاطرنشان کرد: تداوم اجرای پروژه‌های راه‌آهن شرق کشور و بازگشت بیش از ۱۶۰ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و تقویت معیشت خانوارها داشته است.وی با اشاره به پروژه‌های تأمین آب و انتقال آب از دریای عمان افزود: این اقدامات راهبردی در کنار بارش‌های اخیر، می‌تواند زمینه بهبود کشاورزی و پایداری سکونت در مناطق روستایی استان را فراهم کند.استاندار خراسان جنوبی همچنین به جایگاه مساجد به‌عنوان مراکز فرهنگی و اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: دولت همواره از فعالیت‌های فرهنگی، عمرانی و اجتماعی مساجد حمایت می‌کند تا نقش آنان در انسجام اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی مردم تقویت شود.
وی در پایان تأکید کرد: تمامی درخواست‌ها و مطالبات مردمی در حوزه‌های عمرانی، خدمات شهری و فرهنگی جمع‌بندی و برای پیگیری به دستگاه‌های اجرایی منتقل شده و نتایج آن در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.#مرزنشینان#کولبری#خراسان_جنوبی#حمایت_معیشتی#معیشت_خانوار#حمایت_دولت#روستا_و_مرز
11:36 - 13 بهمن 1404
جامعه
استان ها
خراسان جنوبی