رشد مدرسه‌سازی در ایران؛ روزی 8 مدرسه در کشور ساخته می‌شود

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: امروز شاهد ساخت روزی ۸ مدرسه در سراسر کشور هستیم. این اقدامات باعث شده تا دسترسی به آموزش، به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی، به‌طور قابل توجهی بهبود یابد.
حمید رضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش‌وپرورش خبرگزاری فارس با بیان اینکه با شروع انقلاب اسلامی ایران، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و افزایش دسترسی به آموزش در سراسر کشور، به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی، در اولویت قرار گرفت، اظهار کرد: در این راستا، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نقش محوری ایفا کرده است. وی ادامه داد: نظام آموزشی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات چشمگیری را در حوزه‌های مختلف تجربه کرده است. این تحولات نه‌تنها شامل توسعه زیرساخت‌های آموزشی و افزایش تعداد مدارس بوده، بلکه شاهد رشد قابل توجهی در تعداد دانش‌آموزان و معلمان نخبه، حتی در مناطق محروم، بوده‌ایم. به‌طوری‌که امروز ایران در زمره ۱۰ کشور برتر دنیا در المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی قرار دارد.خان‌محمدی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تعداد مدارس کشور به‌طور چشمگیری افزایش یافت، گفت: امروز شاهد ساخت روزی ۸ مدرسه در سراسر کشور هستیم. این اقدامات باعث شده تا دسترسی به آموزش، به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی، به‌طور قابل توجهی بهبود یابد.

مشارکت مردم در ساخت بیش از 53 درصد فضاهای آموزشی

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه از سال 1357 تا به امروز، تعداد مدارس، سرانه فضای آموزشی و پوشش تحصیلی رشد چشمگیری داشته است، گفت: تعداد مدارس ایران در سال تحصیلی 58_1357 عدد 52 هزار و 295 با 132 هزار و 484 کلاس بود در حالی که هم اکنون بیش از 116 هزار و 677 مدرسه با حدود 560 هزار کلاس درس در سطح کشور وجود دارد. این رقم نشان دهنده رشد بیش از 300 درصدی در توسعه مدارس کشور است.وی با بیان اینکه مشارکت مردم به عنوان خیرین مدرسه‌ساز از دهه 70 آغاز و باعث رشد قابل توجهی در احداث و تجهیز مدارس در سطح کشور به خصوص مناطق کمتر توسعه یافته شده است، اظهار کرد: مشارکت مردم در مدرسه سازی در دهه جاری رشد قابل توجهی را تجربه کرده و مردم در ساخت بیش از ۵۳ درصد فضا‌های آموزشی و پرورشی کشور مشارکت داشته‌اند.خان‌محمدی افزود: رقم مشارکت حدود 4 میلیارد تومانی مردم در آغاز راه در سال ۱۴۰۳ از رقم 13 هزار میلیارد تومان عبور کرد و تماما از برکات انقلاب اسلامی ایران و توجه به حضور مردم در توسعه کشور است.

سرانه فضای آموزشی به ۵.۴۴ متر مربع

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: اوایل انقلاب، سرانه فضای آموزشی برای هر دانش‌آموز حدود 1.8 متر مربع بود که این رقم هم اکنون 5.45 متر مربع است. این در حالی است که رشد جامعه دانش آموزی قابل توجه و بیش از دو برابر شده است.وی ادامه داد: در آستانه انقلاب اسلامی ایران و در سال 1357 بیش از 7 میلیون دانش‌آموز در کشور مشغول تحصیل بودند، اما امروز رقم کلی دانش‌آموزان حدود 17 میلیون نفر است و بسیاری از مدارس نوساز و استاندارد فعالیت می‌کنند.خان‌محمدی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه مدرسه‌سازی و افزایش دسترسی به آموزش، به‌ویژه در مناطق محروم، صورت گرفته است. افزایش تعداد مدارس، بهبود سرانه فضای آموزشی و گسترش پوشش تحصیلی از جمله دستاورد‌های مهم این دوره هستند. این پیشرفت‌ها نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر برای ارتقای کیفیت آموزش و ایجاد فرصت‌های برابر برای تمام دانش‌آموزان در سراسر کشور است.پایان پیام/#مدرسه‌#حمیدرضا_خان‌محمدی#رئیس_سازمان_نوسازی_توسعه_و_تجهیز_مدارس_کشور#ایران_قوی#روایت_پیشرفت
17:41 - 21 بهمن 1403

2 إعادة النشر3 التفاعل
4323 من المشاهدات


1 الإجابة