استمرار رکود در بازار خودرو

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران، گفت: بازار خودرو به علت انتظار برای واردات همچنان در رکود به سر می‌برد.
سعید مؤتمنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت بازار خودرو، گفت: بازار خودرو همچنان در انتظار واردات است و لذا این بازار در رکود کامل به سر می‌برد.  رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه به دنبال افزایش جزئی قیمت ارز در هفته گذشته قیمت خودرو به میزان بسیار کمی افزایش یافت، گفت: اما در هفته جاری دوباره بازار خودرو آرام شد و شاهد هیچ گونه تغییرات قیمتی در این بازار نبودیم. مؤتمنی با اشاره به عوامل مؤثر بر افزایش مختصر قیمت خودرو در هفته گذشته، گفت: طی یک ماه گذشته عرضه خودرو توسط خودروسازان کاهش یافته، ضمن اینکه هفته گذشته قیمت دلار وارد کانال 50 هزار تومان شد و همین موضوع باعث افزایش مختصر قیمت‌ها شد.  وی اظهار داشت: قیمت JACS5 هفته گذشته حدود 10 میلیون تومان افزایش یافت و از یک میلیارد و 350 میلیون تومان به یک میلیارد و 360 میلیون تومان رسید.  مؤتمنی اظهار داشت: قیمت تیگو 7 نیز از یک میلیون و 580 میلیون تومان در هفته گذشته به حدود یک میلیارد و 625 میلیون تومان افزایش یافت.  وی اظهار داشت: قیمت تولیدات داخلی تقریبا افزایشی نداشت، اما قیمت برخی خودرو مانند 207 سقف شیشه‌ای اتومات حدود 10 میلیون تومان، دنا اتومات حدود 3 میلیون و 206 تیپ 2 نیز حدود 5 میلیون تومان افزایش یافت.
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو اظهار داشت: قیمت‌های مذکور، قیمت‌های اعلامی از سوی فروشندگان است و خریداران با توجه به رکود حاکم بر بازار می‌توانند خودروهای مورد نظر خود را با قیمت پایین‌تری نسبت به قیمت‌های عرضه شده خریداری کنند  پایان پیام/.
بازار خودرو
16:10 - 28 شهریور 1402

2 بازنشر
88 بازدید




1 پاسخ