جزئیات پروژه گازرسانی به سیستان و بلوچستان/ شعله‌های آبی روشن شدند

روز گذشته عملیات اجرایی خط لوله گاز پالیزان - پسکوه - سوران - زابل به طول ۱۵۳ کیلومتر و عملیات اجرایی گازرسانی به شهرهای میرجاوه، ریگ‌ملک، ده‌رئیس، نوک‌آباد و لادیز آغاز شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، روز گذشته عملیات اجرایی خط لوله گاز پالیزان - پسکوه - سوران - زابل به طول 153 کیلومتر و عملیات اجرایی گازرسانی به شهرهای میرجاوه، ریگ‌ملک، ده‌رئیس، نوک‌آباد و لادیز با اجرای 300 کیلومتر عملیات لوله‌گذاری خط تغذیه و توزیع با اعتبار 180 میلیارد تومان آغاز شد و طرح‌های گازرسانی به شهرهای خاش، اسماعیل‌آباد و 120 روستا با اجرای 890 کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز با اعتبار 3 هزار میلیارد تومان هم عصر امروز در شهر خاش افتتاح شد. افتتاح خط لوله گاز ایرانشهر - پالیزان به طول 256 کیلومتر با پوشش گاز شهرستان خاش و کارخانه سیمان این شهر، همچنین گاز شهری مرزی میرجاوه و شهرهای میان مسیری سنگان و سیاه‌جنگل که توسط شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اجرایی شده است، از دیگر پروژه گشایش‌یافته بود. *جزئیات پروژه گازرسانی به سیستان و بلوچستان تصویر 1، یکی از پروژه‌های گازرسانی شرکت ملی گاز به استان سیستان و بلوچستان را نشان می‌دهد.
شکل اجرای کار در 3 قالب گسترده تعریف شده است که عبارتند از: خط لوله ایرانشهر-پالیزان به طول 104 کیلومتر خط لوله سه راهی پالیزان-خاش به طول 42 کیلومتر خط لوله خاش-میرجاوه به طول 110 کیلومتر تصویر 1 *هیچ مشکلی در تأمین اعتبار پروژه‌های گاز سیستان و بلوچستان نیست مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران درباره پروژه گازرسانی به سیستان  بلوچستان گفت: همیشه بایدآماده خدمت باشیم تا هر لحظه و در هر مکان مسئولیت‌های خود را انجام دهیم و با شناختی که از شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان دارم این موضوع انکارناپذیر است معاون وزیر نفت در امور گاز با تاکید بر حمایت همه‌جانبه از نیروهای بومی منطقه برای جذب و آموزش، اظهار کرد: متاسفانه این استان در حوزه گازرسانی نسبت به میانگین کشوری عقب‌تر است و برای پیشبرد پروژه‌ها باید دیگر ارکان سازمانی شرکت هم توسعه یابند که متاسفانه در سال‌های گذشته به خوبی انجام نشده است. چگنی تاکید کرد: پیشبرد این امور در این استان اولویت ماست و باید زودتر انجام شود و ما هم پیگیر مسائل هستیم، از سویی در بحث تامین اعتبار برای سیستان و بلوچستان هیچ مشکلی نیست. پایان پیام/.
صادرات گاز
13:22 - 13 آبان 1401

2 إعادة النشر
45 من المشاهدات


1 الإجابة