وزش باد‌های نسبتا شدید در پایتخت و برخی شهرها/ خنکی‌ هوا در شهرکرد و گرما در اهواز

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: امروز ۱۶ خرداد و فردا در استان‌های تهران، البرز و سمنان و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی ساعات وزش باد به‌نسبت شدید داریم.
صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت:‌ در پنج روز آینده در برخی مناطق استان‌های ساحلی خزر بارش پراکنده داریم، در همین مدت در برخی نقاط استان‌های اردبیل، ارتفاعات شمالی آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی، شمال خراسان رضوی، خراسان شمالی و ارتفاعات استان‌های هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت در ساعات بعدازظهر پیش‌بینی می‌شود. مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: در پنج روز آینده در بقیه نقاط کشور جوی پایدار و آسمانی صاف و آفتابی حاکم خواهد بود.  وی افزود: بعدازظهر امروز در استان‌های واقع در غرب و شمال‌غرب کشور وزش باد نسبتاً شدید پیش‌بینی می‌شود، همچنین امروز و فردا در استان‌های تهران، البرز و سمنان و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی ساعات وزش باد به نسبت شدید داریم.  ضیائیان اظهار کرد: روزهای سه‌شنبه تا پنج‌شنبه هفته جاری در نوار شرقی کشور به ویژه زابل وزش باد نسبتاً شدید خواهیم داشت و در پنج روز آینده در برخی مناطق جنوب غرب کشور وزش باد به نسبت شدید پیش‌بینی می‌شود که در نقاط مستعد سبب خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی خواهد شد.  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی بیان کرد: از امروز تا پایان هفته خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج خواهد بود و از ظهر امروز تا اواخر وقت فردا دریای خزر مواج و متلاطم است.
وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف، در بعدازظهر وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 36 و 24 درجه خواهد بود.  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای 46 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهر کرد با کمینه دمای 6 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود. انتهای پیام/.
هواشناسی
15:19 - 16 خرداد 1400

2 بازنشر
15 بازدید



1 پاسخ