۱۰۰ میلیون کودک در کشاورزی جهان کار می‌کنند/ تدوین برنامه کاهش اثرگذاری سموم بر کودکان

در صد و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی کار در ژنو اعلام شد ۱۰۰ میلیون کودک ۵ تا ۱۷ ساله در بخش کشاورزی دنیا مشغولند که در معرض مستقیم سموم و آفات کشاورزی هستند. فائو باید راه اثرپذیری کمتر از سموم را برای کودکان پیدا کند.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس،‌ یکصد و چهاردهمین نشست سالانه سازمان بین‌المللی کار از اول تا سیزده ژوئن در ژنو برگزار می‌شود. در این نشست نمایندگان 158 کشور جهان گرد هم آمدند تا درباره مسایل ویژه اقتصاد، کار، ایجاد مشاغل مناسب، اجرای استاندندارهای بین‌المللی و پیشنهاد برنامه‌های بودجه برای سال 2016 و 2017 تصمیم بگیرند.در این نشست علی ربیعی وزیر تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی هم حضور خواهد یافت.در این اجلاس اعلام شد که سالانه 100 میلیون کودک 5 تا 17 ساله در بخش کشاورزی دنیا فعالیت می‌کنند و نگرانی از این وجود دارد که کار سخت کشاورزی  و نیزسموم و آفت‌کش‌های کشاورزی که این کودکان با آن مواجهند آنها را در معرض خطر قرار دهد.در این نشست تاکید شد که فائو راهکاری را برای داشتن کمترین اثرات سوء تماس مستقیم یا غیرمستقیم سموم و افت‌کش‌ها با کارگران کم سن و سال تدوین کند. همچنین سازمان جهانی خواروبار جهانی آموزش‌های لازم برای داشتن کمترین تاثیر سموم و آفت‌کش‌ها برای کشاورزان و به ویژه پسران ودختران و کم سن و سال که در مزارع کار می‌کنند، برگزار کند.تاثیر سموم و آفت‌کش‌ها از یک سو به دلیل فعالیت این گونه کارگران کم سن و سال درمزارع و از سوی دیگر احتمال استفاده از میوه‌های تازه سم‌پاشی‌شده و یا حتی خود سمومی که معمولا در کنار مزارع نگهداری می‌شوند اتفاق می‌افتد و شاید در حین بازی آنها هم احتمال تماس مستقیم و غیرمستقیم آنها با سموم وجود  داشته باشد.
همچنین در این نشست وزرای این کشورها تاکید کردند تا کمیته‌ای تشکیل شود تا بر حسن اجرای مصوبات این دوره و نیز دوره‌های قبل تلاش کنندبه هر حال چهاردهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار تا 13 ژوئن امسال ادامه خواهد یافت تا برنامه‌ها، چارچوب‌ها و مصوبات بین‌المللی حوزه کار در سطح بین‌المللی تدوین شود.انتهای پیام/.
کودکان
12:59 - 16 خرداد 1394

4 بازنشر
17 بازدید




1 پاسخ