پایان عملیات احداث کمربندی ریلی قم/برنامه‌ریزی ورود 2 ریل‌باس به ناوگان

خبرگزاری فارس: مدیر عامل راه‌آهن با اشاره به پایان عملیات احداث کمربندی ریلی قم و عدم ورود قطار‌های باری از این پس به داخل این شهر، از اتمام ساخت دو دستگاه ریل‌باس در ایریکو و آمادگی این ریل‌باس‌ها برای ورود به ناوگان خبر داد.
عبدالعلی صاحب‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به تهیه برنامه زمستانی برای حمل و نقل ریلی، اظهار داشت: دستورالعمل ایمنی و آتش نشانی فصل سرما تهیه و به مدیران مربوطه ابلاغ شد. وی به آموزش لکوموتیورانان برای مقابله با شرایط بحرانی در زمستان اشاره کرد و گفت:‌ نظارت مستمر بر خطوط، ایزوله کردن منابع آب، سوخت و سیستم لوله‌کشی سرویس‌های بهداشتی و وضوخانه‌ها و پیش‌بینی تجهیزات لازم و وسایل گرمایشی در ایستگاه‌ها برخی فعالیت‌ها در این‌باره است. معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به افزایش نظارت‌ و بازرسی از خطوط، لکوموتیو و واگن‌ها طی این ایام، تصریح کرد: این برنامه‌ها در بخش حمل و نقل مسافری و باری اجرایی شده است. *‌ ریل‌باس‌های ایریکو برای ورود به ناوگان آماده‌اند مدیر عامل راه‌آهن درباره ورود ریل‌باس‌ها به ناوگان ریلی کشور، اظهار داشت: برخی قطعات و صندلی ریل‌باس‌ها در مرحله ترخیص از گمرک قرار دارد اما در حال حاضر 2 ریل‌باس توسط ‌شرکت سازنده‌ آماده شده است که به زودی وارد ناوگان می‌شود. معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه در حال رفع موانع تولید ریل‌باس‌ها هستیم، ‌اضافه کرد:‌ تعداد کل این ریل‌باس‌ها فعلاً 6 دستگاه است، همچنین در عین حال مذاکراتی در این‌باره با شرکت‌ کره‌ای و شرکت صنایع ریلی ایران خودرو (ایریکو) داشته‌ایم تا این روند تولید به صورت زنجیره‌ای ادامه یابد.
صاحب‌محمدی در پاسخ به این سؤال فارس که این ریل‌باس‌ها را در کدام خطوط ریلی اصلی و یا حومه‌ای به کار می‌گیرید، تصریح کرد: فعلاً این مورد را اعلام نمی‌کنیم. * اتمام عملیات اجرایی کمربندی ریلی قم و افتتاح آن در آینده نزدیک مدیر عامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کمربندی قم آماده افتتاح است، ادامه داد: راه‌آهن قم از ترافیک نسبتاً بالایی برخوردار است و روزانه حدود 50 قطار مسافربری و 54 قطار باربری از آن عبور می‌کند. ‎معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به کمربندی قم، اظهار داشت: خروجی این پروژه در واقع خط‌آهنی خواهد بود که مسافران قطار را در مسیر قم به داخل شهر قم منتقل می‌کند؛ بدین ترتیب که ایستگاه محمدیه که 20 کیلومتر با شهر قم فاصله دارد به داخل شهر قم منتقل می‌شود. مدیر عامل راه‌آهن ادامه داد: اجرای این پروژه موجب شده است قطارهای مسافری که بین تهران و قم حرکت می‌کنند مستقیم وارد شهر قم شوند؛ همچنین قطارهای باری، از این پس دیگر وارد شهر قم نخواهند شد و از کمربندی این شهر عبور می‌کنند. ‎معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از مسیر خوزستان و مسیر اصفهان خط‌آهن به سمت شمال کاملاً‌ دو خطه است، اضافه کرد: به دلیل وجود سه راهی بین استان‌های مرکزی نظیر یزد، اصفهان و خوزستان، گلوگاه‌های ظرفیتی در منطقه قم وجود داشت که با تکمیل این خط‌آهن، گلوگاه مذکور ‌برطرف شد‎ در واقع پروژه 57 کیلومتری و دو خطه کمربندی قم را می‌توان یکی از حلقه های مفقوده کریدور شمال - جنوب عنوان کرد.
مدیر عامل راه‌آهن با اشاره به احداث این مسیر توسط شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، افزود: پل‌های بزرگ و متعددی در این مسیر ساخته شده است، ضمن آنکه بزرگ‌ترین پل این مسیر همزمان از روی جاده قدیم و اتوبان تهران قم عبور می کند. صاحب‌محمدی با بیان اینکه از این پس تمامی قطارهای مسافری مسیر جنوب از داخل شهر قم عبور خواهند کرد، ادامه داد: پس از انتقال عبور قطارهای باری از داخل شهر قم به بیرون، قطارهای مسافری مسیر جنوب (مسیر خوزستان) به سمت تهران، از داخل شهر قم تردد می‌کنند که این مورد تسهیلاتی برای مردم قم ایجاد می‌کند تا نخواهند مسیر طولانی را تا ایستگاه محمدیه طی کنند. انتهای پیام/س
صاحب‌محمدی
11:00 - 28 آذر 1391

2 بازنشر
10 بازدید




1 پاسخ