نسل جديد نمايشگرهاي انعطافپذير در راه بازار
خبرگزاري فارس: شركت NHK از مراكز عرضهكننده خدمات رسانهاي ژاپن اعلام كرد كه موفق به توليد نمايشگر انعطافپذير و باريكي شده كه در آينده ميتواند در گيرندههاي تلويزيوني مورد استفاده قرار گيرد.
به گزارش فارس به نقل از پيسيورلد، اين شركت از مدتها قبل تلاش خود براي توليد نسل جديد نمايشگرهاي انعطافپذير OLED را آغاز كرده و در آخرين اقدام خود موفق به توليد نمونه اوليه از اين نمايشگرها شده كه قرار است به زودي در مركز تحقيق و توسعه NHK به نمايش گذاشته شود.
اين محصول در مقايسه با نمونه اوليه نمايشگر انعطاف پذير ديگري كه شركت NHK دو سال قبل به نمايش گذاشته بود متفاوت است كه از مهمترين قابليتهاي اين نمايشگر جديد ميتوان به انعطاف بيشتر، ضخامت كمتر و كيفيت بالاتر براي پخش تصاوير اشاره كرد.
اين نمايشگر در اندازه 5 اينچ ساخته شده است كه تصاوير در آن با كيفيت QVGA يا به عبارت ديگر 320 در 240 پيكسل به نمايش درميآيند. تصاوير اين نمايشگر به صورت رنگي نمايش داده ميشوند. محققان مركز NHK اعلام كردهاند كه تلاش آنها براي توليد محصول بهتر همچنان ادامه دارد و در آينده نزديك مدلهاي كاملتري از اين محصول را ارايه خواهند داد.
نمايشگرهايي با اين اندازه اين روزها در تلفنهاي همراه مورد استفاده قرار ميگيرند و اگر نمايشگر انعطافپذير NHK در اندازه 10 اينچي ساخته شود، هزينه بسيار بالايي خواهد داشت كه خريد آن براي كاربران مقدور نخواهد بود.
انتهاي پيام/ح
14:16 - 4 خرداد 1390