قيمت نفت به كمتر از 77 دلار رسيد
خبرگزاري فارس: به دنبال افزايش غير منتظره ذخاير انرژي آمريكا در هفته گذشته قيمت جهاني نفت امروز چهارشنبه به كمتر از 77 دلار در هر بشكه رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه قيمت هر بشكه نفت سبك آرميكا در بازار نيويورك براي تحويل در ماه اوت با 26 سنت كاهش به 76.89 دلار رسيده است . قيمت نفت در آخرين ساعات مبادلات روز گذشته با 2.2 دلار افزايش به بيش از 77.15 دلار رسيده بود . موسسه تحقيقاتي آمريكن پتروليوم گزارش داد ميزان ذخاير نفتي آمريكا هفته گذشته با رشد 1.7 ميليون بشكه اي روبرو شده است.
موسسه پلاتز در گزارش خود كاهش 2.6 ميليون بشكه اي ذخاير انرژي آمريكا را پيش بيني كرده بود .
اداره اطلاعات انرژي آمريكا نيز قرار است امروز گزارش خود در خصوص ميزان ذخاير انرژي اين كشور در هفته گذشته را منتشر كند . افزايش درآمد شركتهاي بزرگ آمريكايي كمك زيادي به رشد قيمت نفت طي روزهاي گذشته كرده است .
درآمد شركتهاي آلكوا و اينتل با رشد چشمگيري روبرو شده است . ساير شركتهاي بزرگ آمريكايي نيز تا پايان هفته جاري گزارش عملكرد مالي خود را ارائه مي كنند .
به اعتقاد كارشناسان اقتصادي قيمت جهاني نفت طي ماههاي آينده نيز بين 70 تا 80 دلار در نوسان خواهد بود . در بازار لندن نيز هر بشكه نفت برنت درياي شمال با 34 سنت كاهش به 76.31 دلار رسيده است.
انتهاي پيام/ص
09:50 - 23 تیر 1389