پايان پدرخواندگي كرايسلر بر چري

خبرگزاري فارس : آخرين خسارت ناشي از بحران مالي جهاني به همكاري كرايسلر Chrysler و اتومبيل سازي چيني چري Chery وارد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از بيزينس مونيتور ، هدف اين همكاري رسيدن كرايسلر به يك خودروي كوچك براي فروش در آمريكا و اروپا و بهره گيري چري از تخصص هاي بيشتر و ورود آن به بازارهاي آمريكا بود. اكنون به نظر مي رسد اين همكاري، توسط استرات‍ژي هاي محدود كننده ي كنوني، از مسير خارج شده است. نايب رئيس بخش فروش بين المللي كرايسلر دليل اين امر را "تغييرات اساسي داخلي كه موجب اولويت ها و جهت گيري متفاوت براي دو شركت شده است" داشت. اين گزارش حاكي است ، اولويت كرايسلر اكنون، به جاي تاسيس بخش هاي جديد به كمك چري ، تلاش براي بقا است. چري اكنون فعاليت خود را بر روي بازارهايي كه پتانسيل رشد دارند متمركز كرده است و به دنبال بازارهاي اشباع شده ي آمريكايي و اروپايي كه ورود به آن ها را سخت ارزيابي كرده، نيست.
در شروع همكاري دو شركت در سال 2007، مدير امور اجرايي كرايسلر- تام لاسوردا- اعلام كرد كه اولين مدل هاي Chery، كه با علامت تجاري شركت Chrysler-Dodge، براي فروش در آمريكا ظرف دو سال و نيم آماده خواهد شد. با اين حال، در آوريل 2008 ، فيليپ مورتاگ- مدير امور اجرايي كرايسلر در آسيا- اظهار كرد كه خودروهايي كه قرار بود بر اساس مدل فشرده ي Chery ساخته شوند با استانداردهاي ايمني آمريكايي كاملاً تطابق نداشتند. استاندارهاي ايمني آمريكايي، در سال هاي اخير از ورود بسياري از توليد كنندگان چيني به بازار آمريكا جلوگيري كرده است و به گفته ي "مورتاگ" اندازه ي كوچك مدل Chery به اين معناست كه ايمني در آن بسيار با اهميت است. Chery اكنون توجه خود را بر روي توليدات خارجي متمركز كرده است و اخيراً حضور خود را در منطقه كشورهاي جنوب شرقي آسيا از طريق مشاركت با Thai Yarngon گسترش داده است. اين پروژه شامل مونتاژ خودروي كوچك QQ و خودروي Tiggo مي باشد. قرارداد مشابهي با شركت مالزيايي Alado نيز در سال 2008 آغاز به توليد كرد. در سال 2007 Chery فروش خارجي خود را بيش از 2 برابر افزايش داد و به 119800 واحد (بيش از 132% سال- به -سال) رسيد و امسال نيز با گسترش فعاليت ها به دنبال ميزان رشد مشابه مي باشد. صادرات ي شش ماه نخست 2008 به ميزان 3/57 درصد نسبت به سال گذشته افزايش داشته و شامل 7/40 درصد كل فروش مي شدند.
Chrysler با ارائه سه مدل خودروي الكتريكي در سال 2008، جستجو پيرامون استفاده از خودروها با سوخت جايگزين را آغاز نموده است. از آنجايي كه كمك مالي خودروسازان آمريكايي، به منظور مجهز كردن كارخانه ها جهت ساخت خودروهاي كم مصرف، از بودجه ي 5/2 ميليارد دلاري دپارتمان انرژي تامين مي شود،بسيار محتمل است كه اين يك استراتژي دراز مدت باشد. انتهاي پيام /
16:46 - 29 بهمن 1387

0 بازدید




1 پاسخ