بودجه عربستان به نحو بيسابقهاي رشد كرد
خبرگزاري فارس: بودجه سال مالي جديد عربستان سعودي به نحو بيسابقهاي در تاريخ اين كشور افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاريفارس، خبرگزاري عرب نيوز اين خبر را به نقل از عبدالله بن عبدالعزيز پادشاه اين كشور گزارش كرده است.
بر پايه همين گزارش، ملك عبدالله كه در اين گزارش از وي با عنوان خادم الحرمين الشريفين ياد شده، در جلسه هفته گذشته كابينه دولت اين كشور با اعلام اين مطلب افزود: ما ادامه كاهش سطح بدهيهاي عمومي خود را كه به لطف خداوند توانا بخش بزرگي از آنرا پرداخت كردهايم، را در نظر گرفتيم و ميزان بودجه به 126 ميليارد و 600 ميليون دلار امريكا رسيد.
اين گزارش همچنين حاكي است: پادشاه عربستان خاطر نشان ساخت كه بودجه جديد اين كشور شامل پروژههاي تازهاي با ارزش تقريبي 33 ميليارد و 600 ميليون دلار ميشود.
در اين گزارش به نقل از ملك عبدالله آمده است: ما صرف 26 درصد از تخصيص بودجه سال مالي جديد را به تحصيلات عمومي و عالي و فني و حرفهاي دختران و پسران تصويب كردهايم.
لازم به ذكر است كه افزايش بهاي نفت در بازارهاي جهاني دلارهاي نفتي فراواني را به سوي عربستان سعودي سرازير كرده است كه كارشناسان از آن با عنوان پول بادآورده ياد ميكنند.
انتهاي پيام/
13:51 - 16 دسامبر 2005