آينده صنعت سيمان اميدوار كننده است
خبرگزاري فارس: وزير صنايع و معادن گفت: با طرحهاي مهمي كه در صنعت سيمان شروع شده به آينده اين صنعت خوشبين هستم و با توجه به وضعيت مطلوب سيمان در سال آينده، اميدوارم محدوديتهاي صادراتي در اين بخش نيز برداشته شود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي وزارت صنايع و معادن، اسحاق جهانگيري اظهار داشت: راهاندازي بورس سيمان در اواخر امسال و يا اوايل سال آينده با تلاش انجمن سيمان ايران امكانپذير است.
وي گفت: با توجه به پيشبينيهاي انجام شده در خصوص متعادل شدن وضعيت عرضه و تقاضاي سيمان در سال آينده، راهاندازي بورس سيمان به نفع اين صنعت خواهد بود.
وزير صنايع و معادن لزوم توجه به بازارهاي افغانستان و عراق را براي صادرات سيمان مورد تاكيد قرار داد و اظهار اميدواري كرد كه از اكنون براي صدور سيمان در آينده، توافقهايي صورت بگيرد.
مديركل صنايع معدني وزارت صنايع و معادن نيز اعلام كرد: با راه اندازي چند كارخانه جديد و بهينه سازي خطوط توليد، ميزان توليد سيمان در سال جاري به بيش از 33 ميليون تن ميرسد.
صفاكيش گفت: كارخانههاي سيمان قشم، كوير كاشان و فارس نو در سال جاري به بهرهبرداري خواهد رسيد و كارخانههاي سيمان كردستان، هگمتان، اروميه، خزر، بهبهان، اردبيل و قائن بهينهسازي خطوط و افزايش ظرفيت خواهند داشت.
وي افزود: با راهاندازي كارخانههاي جديد و بهينهسازي خطوط توليد كارخانههاي ياد شده در مجموع 1/4 ميليون تن به ظرفيت سيمان كشور در پايان سال جاري افزوده خواهد شد.
صفاكيش گفت: ميزان توليد سيمان در سال گذشته به بيش از 2/32 ميليون تن رسيد. در حالي كه رقم برنامه توليد 5/31 ميليون تن بود.
وي افزود: در سال گذشته حدود 9/1 ميليون تن سيمان خاكستري و سفيد در مجموع به ارزش 117 ميليون دلار به خارج از كشور صادر شد.
انتهاي پيام/
15:41 - 25 فروردین 1384