۶۰ میلیون دلار پرید؛ نامزدهای ضداسرائیلی پیشتاز انتخابات آمریکا

با وجود هزینه‌های سنگین لابی اسرائیل در آمریکا موسوم به «ایپک»، این نامزدهای مسلمان با مواضع ضدصهیونیستی بودند که توانستند از رقبای خود در مرحلهٔ مقدماتی انتخابات کنگرهٔ آمریکا پیشی بگیرند و پیروز این رقابت شوند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «کمیتهٔ روابط عمومی آمریکا-اسرائیل» که به‌اختصار با نام ایپک (AIPAC) از آن یاد می‌شود، ۶۰ میلیون‌ دلار را برای شکست «عبدل السید»، نامزد مسلمان و ضداسرائیلی ایالت میشیگان، هزینه کرد، اما در نهایت نتوانست مانع پیروزی این پزشک در مرحلهٔ مقدماتی انتخابات مجلس سنا شود.ایپک در مجموع ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از نامزدهای خود در انتخابات مقدماتی هزینه کرده است.عبدل السید توانست بر رقیب جدی خود، «هیلی استیونس» برتری یابد. این در حالی است که این رقیب، از حمایت بسیار آیپک و گروه‌های حامی اسرائیل برخوردار بود. این سیاستمدار در صورت پیروزی در انتخابات نهایی کنگره در آبان، می‌تواند عنوان اولین سناتور مسلمان آمریکا را از آن خود می‌کند.عبدل السید تنها مسلمان با مواضع ضدصهیونیستی نبود که در این مبارزات پیروز شد. رشیده طلیب، نمایندهٔ فلسطینی‌تبار آمریکا که به مواضع ضداسرائیلی خود مشهور است، بار دیگر در رقابت‌های مقدماتی حزب دموکرات پیروز شد.
حمایت از فلسطین؛ عامل مهم پیروزی در انتخابات آمریکاگزارش‌های میدانی و نظرات کاربران در فضای مجازی، مواضع این دو نامزد در حمایت از فلسطین را مهم‌ترین علت پیروزی آن‌ها نشان می‌دهد.سی‌ان‌ان در مصاحبه‌ای از رأی‌دهندگان میشیگانی در مورد دلایل رأی به عبدل ال‌سید پرسیده و به‌طور مکرر با این پاسخ مواجه شده است: «من به عبدل رأی دادم چون از لابی ایپک پول نمی‌گیرد.»یکی از این رأی‌دهندگان تأکید کرده که «من به کسی که از ایپک پول می‌گیرد رأی نمی‌دهم.» او در ادامه در پاسخ به چرایی این کار تصریح کرده که «چون پول ما باید اینجا خرج شود نه آنجا [در اسرائیل].»
۸۴۵ KB
عبدل ال‌سید در شعارهای انتخاباتی‌اش بارها تأکید کرده بود که پول‌های مردم آمریکا باید در داخل کشور خودشان خرج شود نه «برای کشتن کودکان» در منطقه‌ای دیگر از جهان. وی بر خدمات درمانی برای مردم به‌ویژه کودکان تاکید کرده بود. او همچنین به‌ صراحت به حمایت از مردم فلسطین پرداخته بود.
یکی از کاربران یهودی-آمریکایی در فضای مجازی در واکنش به اظهارات عبدل ال‌سید نوشته: «او همان چیزهایی را می‌گوید که من هم به عنوان یک یهودی به آن‌ها اعتقاد دارم.»
نامزد دیگر مسلمان یعنی رشیده طلیب هم با وجود مواضع صریح ضدصهیونیستی خود در کنگره، همچنان انتخاب حزب دموکرات برای شرکت در انتخابات است. این در حالی است که در گذشته‌ای نه‌چندان دور، بسیاری از این مواضع، می‌توانست سرنوشت یک سیاستمدار را به کلی نابود کند.نامزدهای مسلمان و ضدصهیونیستی انتخابات کنگره در حالی پیروز مراحل مقدماتی این رقابت‌ها می‌شوند که پیش از این نیز یک شهردار مسلمان با مواضع صریح علیه اسرائیل، زهران ممدانی به شهرداری نیویورک رسیده بود. ممدانی تصریح کرده بود «بنیامین نتانیاهو را در صورت حضور در نیویورک دستگیر خواهم کرد». او به خاطر این مواضع و البته برنامه‌های اقتصادی‌اش به شهرداری این شهر مهم آمریکا رسید.اکنون دیگر رسانه‌های آمریکایی هم اذعان کرده‌اند که جایگاه اسرائیل در بین مردم آمریکا به شدت افول کرده و مواضع ضداسرائیلی به عاملی مهم در پیروزی در انتخابات تبدیل شده است.افول جایگاه اسرائیل در بین هر دو حزب آمریکارسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که امروزه جوانان آمریکا با دیدن وقایع بسیاری از جمله «ویرانی غزه، افزایش خشونت‌های شهرک‌نشینان و تشدید اشغال کرانهٔ باختری و تصرف مناطقی توسط اسرائیل که آن را مناطق حائل در داخل خاک همسایگان خود در غزه، لبنان و سوریه می‌نامد»، نظر متفاوتی نسبت به رژیم صهیونیستی پیدا کرده‌اند.نظرسنجی‌های اخیر نشان داده است که نگاه‌ها به اسرائیل در بسیاری از کشورهای جهان رو به وخامت است. در ماه آوریل، نظرسنجی مرکز پیو نشان داد که ۶۰٪ از بزرگسالان آمریکایی دیدگاه نامطلوبی نسبت به اسرائیل دارند. این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۲۲، ۴۲٪ بوده است.
شبکهٔ سی‌ان‌ان در تحلیلی آماری افشا کرد که براساس نظرسنجی‌های انجام‌شده توسط مراکز مختلف، میزان «محبوبیت خالص» اسرائیل در بین مردم آمریکا به شدت افت داشته و همگی اعداد «منفی» را نشان می‌دهند.در این گزارش آمده است که این کاهش محبوبیت، می‌تواند موجب ظهور یک واقعیت سیاسی جدید شود به‌گونه‌ای که به واسطهٔ آن، شانس پیروزی نامزدهای مخالف اسرائیل در کرسی‌های کلیدی سنای آمریکا افزایش یابد.
نظرسنجی گالوپ در ماه فوریه هم نشان داد که برای اولین بار، تعداد بیشتری از آمریکایی‌ها با فلسطینی‌ها همدردی می‌کنند تا با اسرائیلی‌ها. این روندها به ویژه در میان افراد زیر ۳۰ سال مشهود است. از سوی دیگر، نامزدهای دموکرات به‌طور فزاینده‌ای با ابراز دیدگاه‌هایی در طرفداری از فلسطین توانسته‌اند در انتخابات مقدماتی پیروز شوند.بیش از ۱۰۰ دموکرات اوایل این ماه به قطع میلیاردها دلار کمک نظامی به اسرائیل رأی دادند؛ اقدامی کم‌سابقه که از افول جایگاه اسرائیل حکایت دارد. رام امانوئل، شهردار سابق شیکاگو و یکی از نامزدهای احتمالی ریاست‌جمهوری در سال ۲۰۲۸، در سخنرانی خود در یکی از دانشگاه‌های تل‌آویو، خواستار پایان دادن به کمک نظامی بی‌قیدوشرط به اسرائیل و تحریم شرکت‌هایی شد که از ساخت‌وساز در شهرک‌های اسرائیلی در کرانهٔ باختری اشغالی حمایت می‌کنند.کاهش حمایت از اسرائیل به جمهوری‌خواهان نیز سرایت کرده است. افرادی از جمله مارجوری تیلور گرین، نمایندهٔ سابق جمهوری‌خواه کنگره، تا چهره‌های رسانه‌ای مانند تاکر کارلسون و کندیس اوئنز، مواضع ضداسرائیلی اتخاذ کرده‌اند.وال استریت ژورنال به نقل از فردی مطلع تأکید کرده که کاهش حمایت از اسرائیل و نتانیاهو در میان جمهوری‌خواهان جوان حامی جنبش ماگا (MAGA)، در سال گذشته یکی از نگرانی‌های کلیدی دفتر نخست‌وزیری اسرائیل بوده است. این شخص گفته که افرادی که برای نتانیاهو کار می‌کنند، به دنبال راه‌هایی برای جلب این گروه از طریق پیام‌رسانی دیجیتال و محتوای رسانه‌های اجتماعی بودند. به گفتهٔ این فرد، کاهش حمایت در میان مسیحیان نیز برای این دفتر نگران‌کننده بوده است.
نظرسنجی مرکز پیو در ماه ژوئیه نشان داده که حمایت جمهوری‌خواهان و مبلغان حزب جمهوری‌خواه از اسرائیل، از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ از ۷۷٪ به ۶۵٪ کاهش یافته است. علاوه بر این، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که حمایت در میان مسیحیان انجیلی جوان، گروهی که نتانیاهو در طول سال‌ها بسیار به دنبال جلب آن بوده، در حال کاهش است. تجزیه و تحلیل نظرسنجی آوریل مرکز پیو نشان می‌دهد که در میان مسیحیان انجیلی سفیدپوست زیر ۵۰ سال، ۵۰٪ اکنون دیدگاه نامطلوبی نسبت به اسرائیل دارند.#ایپک#انتخابات#کنگره#ترامپ
15:21 - 14 مرداد 1405
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

5 بازنشر15 واکنش
86٫3k بازدید



21 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Arya‌
@user1779895883374 روز پیش
در پاسخ به
هیچ کار فرهنگی ای اثر گذار تر التیام بخش تر از ریختن خون دشمنان دین خدا در این کشور نیست اگر دستگاه های امنیتی و قضایی سکوت کنند، مسلمانان سلحشور و اهل ایمان با ید قدرت حق، خشونت بار کافران را جزا خواهند داد!جنبش های فداییان اسلام تکرار خواهد شد!https://farsnews.ir/user177989588337/17810429327…نمایش بیشتر
تصویر نمایه‌ی ‌Arya‌
Arya

@user177989588337  •  20 خرداد 1405

با توهین‌کنندگان به مقدسات مردم برخورد کنید

مطالبه

درخواست اشد مجازات برای هتاکان به مقدسات اسلامی در فضای مجازی

حبس دشنام‌دهنده به پیامبر از مباحث فقهی و حقوقی مربوط به حقوق زندانی و درباره حکم زندانی‌کردن کسی است که نسبت به پیامبر اسلام (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) ناسزا می‌گوید. امامیه اتفاق دارند که دشنام‌دهنده به پیامبر اکرم یا یکی از معصومان (علیهم‌السّلام) حتی فاطمه زهرا (سلام‌اللّه‌علیها) واجب القتل است و در این زمینه روایات زیادی وارد شده است. — ماده ۵۱۳، قانون مجازات اسلامی ایران هر کس به مقدسات اسلام یا هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین (ع) یا حضرت صدیقه طاهره (س) اهانت نماید اگر مشمول حکم ساب النبی باشد اعدام می‌شود و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد. ‎ با توجه به هتاکی مداوم و هدفمند عناصر اسلام ستیز در فضای مجازی به ساحت مقدس این آیین الهی و الوده کردن قلب اجتماع به نارسایی و سیاهی ، ضرورت مقابله قهر آمیز و همراه با حدود شرعی بر تمام مسلمانان واجب است . بدون شک سکوت و خاموشی دستگاه های قضایی و امنیتی نسبت به این سیاهی بزرگ تسهیل کننده این فساد بزرگ اجتماعی می باشد و تباه کننده دنیا و آخرت تمام افراد است. اگر فساد و رشوه و اگر تورم و گرانی و ... را تحمل کردیم ، اگر ربا خواری را پشت چشم نهادیم ، اما اینبار از این مهم نخواهیم گذشت ، اقایان رسماً دین ما را هدف گرفته‌اند سکوت و بی عملی تا کی؟ حضرات مراجع تقلید و برادران و خواهران دلسوز در دستگاه‌های امنیتی به داد اسلام برسید! بدون شک هیچ وسیله تبلیغاتی و اقناع وجود ندارد الا ایجاد وحشت در دل لذت‌جویان از ظلم و بیداد ، از این رو خواهشمندم حتی شده چند ده نفر را حداقل گوشمالی دهند ، بخدا کاری ندارد شناسایی چند حساب کاربری داخلی اینستاگرام یا پیگیری دیپلماتیک برخی از آنها. بدون شک در انحرفات اجتماعی امتحانی بزرگ نهفته و رسالت ما گاهی تنها آن است که وظیفه خود را انجام دهیم .

دفتر مراجع عظام تقلید، وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات، سازمان اطلاعات سپاه، امنیتی سپاه عملیات بسیج، فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، روابط عمومی قوه قضاييه، #پلیس_فتا

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌سعید ..‌
@Saeed34 روز پیش
در پاسخ به و

رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

مجله «نیویورک مگزین» درباره جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران، نوشت: «وقت آن رسیده که دونالد ترامپ شکست را بپذیرد و کم‌خطرترین راه خروج را پیدا کند.»

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌رضا طالعی فر‌
@Rezatalei4 روز پیش
در پاسخ به
بیشتر بدانیم سوال: موارد مشمول و غیر مشمول بیمه و مالیات در حقوق کدامند؟ اقلام مشمول بیمه#حقوق پایه، حق مسکن، بن خواروبار و اضافه‌کاری (در برخی موارد)اقلام غیر مشمول #بیمهحق اولاد، #عیدی، #سنوات پایان‌کار، پاداش‌های مناسبتی و غیرمستمرکمک‌های رفاهی و حق #مرخصینمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌موسی کاظم زاده‌
@mousakazemzadeh4 روز پیش
در پاسخ به

آینده روشن ورزقان با شتاب اجرای طرح‌های زیربنایی

ورزقان با شتاب اجرای پروژه‌های زیربنایی و توسعه‌ای، وارد مرحله‌ای تازه از پیشرفت شده است. تکمیل راه‌ها، توسعه زیرساخت‌های شهری و اجرای طرح‌های صنعتی در مس سونگون، افق روشنی برای رشد اقتصادی، اشتغال و توسعه پایدار این شهرستان ترسیم کرده است.

نمایش گزارش


@Alirezarezaei124 روز پیش
در پاسخ به
اسراییل داردسنگین ترین هزینه های تبلیغاتی را روی اینستا و یوتوب می کندبا مالکان آنها کاملا هماهنگ استاما آش نسل کشی وحشیانه اش در غزه خیلی شور است

@user170790420274 روز پیش
در پاسخ به
چقدر گفتیم کاخ سفید رو حسینیه میکنیم بهمون خندیدن،بفرما تحویل بگیرید.

@Alirezarezaei124 روز پیش
در پاسخ به
تولید محتواو کسب درآمداز طریق سرویس ها و اپلیکیشن های آمریکایینباید مجاز و آزاد باشد!ببینید آمریکا با تیک تاک چگونه برخورد کرد!

تصویر نمایه‌ی ‌کتائب القسام‌
@QASSAM4 روز پیش
رأی من عبدالسیددددد مصريگفتگوی خلیل حیة با إبراهیم کالین [إخوانجي]https://farsnews.ir/QASSAM/1785826656008858588

@user177298896174 روز پیش
در پاسخ به
به نظرم فارس نباید این خبر رو کار میکرد چون این اتفاق بیشتر از هر چیز نشان دهنده بالاترین سطح دمکراسی و آزادی بیان و نشان دهنده مردم سالاری هست در صورتی که در واقعیت چنین نیست در رژیم آمریکا بیشتر تمام دنیا دیکتاتوری و سرکوب حاکم هست مثل این میمونه که بگیم در ایران یک بهایی انتخاب شده

تصویر نمایه‌ی ‌اسلامگرا‌
@Inghilabi4 روز پیش
در پاسخ به
انجیل گرای صهیونیست یکی از خطرناک ترین ایدئولوژی های بشرهمتأسفانه زندگی بسیاری از ایرانیان هم نابود کرده اند

در پاسخ به
بقول شما طوری نوشتی که انگار آمریکای تروریست داره میشه ضد اسرائیل ، انشاالله که حداقل آینده همین باشه. اما امروز خیلی دوریم از این همه خوشحالی.

تصویر نمایه‌ی ‌وطن پرست صبور‌
@Vatanparast_sabour4 روز پیش
در پاسخ به
کی میخوایم بفهمیم بازیه اینا همشاصل کاریا روتشیلد و راکفلر و هانوفر و مدیچی و ... هستندیعنی همون شبکه خاندانهای ایلومناتیبقیه فقط عروسک خیمه شب بازی اونانحتی شرکتهای بزرگحتی ایلان ماسک و جف بزوز و ... در این سیستم فقط نقششونو بازی میکنندشهردار نیویورکم که اپستینیه این همه گفتید مسلمانه و ...

@user1775905856754 روز پیش
در پاسخ به
خوبه که بریم ازشون دموکراسی یاد بگیریم، تو آمریکا بدون شورای نگهبان و نظارت استصوابی و اینهمه پول اسرائیل نامزد مسلمان انتخاب میشه. این یعنی اجرای درست دموکراسی.

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز ایران قوی 🇮🇷❤️‌
اتفاقا باید این خبر را فارس نیوز عزیز کار میکرد به ۳ دلیل زیر :۱- با تمام سانسورها و خفقان عمیق در رژیم امریکا ؛ اینقدر مردم امریکا ضد صهیون و ضد رژیم اسرائیلی هستند که بدون کوچکترین تبلیغ نماینده حامی فلسطین و ج.ا. ایران پیروز بدون چون و چرا هست . (بدون یک سنت هزینه تبلیغ)۲- انها خودشان در رسانه…نمایش بیشتر

@user1776613937674 روز پیش
در پاسخ به
اسراییل ملعون هم اکنون جنوب لبنان رو داره شخم میزنه شدیدترین حملات صورت گرفته چرا تا دو روز تنگه رو می بندیم باز میریم به مذاکرات چرا اینقدر سست و حرف گوش کن شدیم که تا آمریکا بخواد میریم مذاکره برای بازگشایی تنگه چی میشه یک ماه تنگه رو ببندیم اونوفت اقتدارمون رو نشون دادبم

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجوی خسته‌
@user1753691426504 روز پیش
در پاسخ به
باید اعضای اصلی آیپک رو شناسایی و ترور کنیم تا آمریکا نجات پیدا کنه از شر هیولاهای جزیره اپستین ....

تصویر نمایه‌ی ‌در مدار ولایت‌
@user1781385082184 روز پیش
در پاسخ به
دنیا در همه عرصه‌ها در حال فهم حقانیت ما و باطل بودن جبهه مقابل است. الحمدلله.

در پاسخ به
اگر قیمت هر نماینده ی آمریکایی 60 میلیون دلار هست، یعنی 100 تاش میشه 6 میلیارد دلار.مثلا اگر 300 تا نماینده بخریم میشه 18 میلیارد دلار. اون وقت میتونیم یه کاری کنیم آمریکا حمله کنه به اسرائیل

@mani_e4 روز پیش
در پاسخ به
آقای سرباز ایران قوی خبر باید کار می شد ، ولی این نوع مبالغه کردن دستاورد ها توسط شما کمکی به ما نمی کند و فقط توهم می سازد