26 آبان 1404

رستمی: برابر هنجارشکنی دانشگاه تهران کوتاه نخواهیم آمد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ماجرای «هفته دیزاین» دانشگاه تهران را اقدامی سازمان‌یافته برای ضربه‌زدن به هویت فرهنگی دانشگاه دانست و افزود که برای جلوگیری از تکرار چنین رخدادهایی، هم در سطح سیاست‌گذاری فرهنگی و هم در سطح مجریان باید تغییرات جدی صورت گیرد.
ما برای برخورد با ناهنجاری ها و ولنگاری ها و بی حیایی های سازمان یافته موجود در جامعه هیچ امیدی به هیچ یک از سیاسیون نداریم. لطفا علما، روحانیون، حوزه های علمیه، مساجد، فرهنگیان متعهد، نهادهای نظارتی و امنیتی، نهادهای نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، ائمه جمعه و... بفرمایند چه تلاشی برای مقابله با این حجم از رذالت و پلیدی انجام دادند و نتیجه در طول همه این سال‌ها با بودجه های عظیم چه بوده؟!
00:26 - 27 آبان 1404

77 واکنش
433٫6k بازدید



2 پاسخ

@user170910013963341639627 آبان 1404
,بله کاملا درسته. این همه حوزه علمیه این همه موسسات فرهنگی . فرهنگسراهای خالی و بدون فعالیت ،همه برای نمایش ولی هیچ بازخورد مثبتی وجود نداره. همه ناراضی چه با ایمان چه بی ایمان. هیچ کس در این جامعه راضی نیست. حوزه ها همه در خواب. فرهنگ بازیچه سیاستمداران و همه از این موضوع آگاه ولی دنیا چه ز…نمایش بیشتر

@user170910042467234782427 آبان 1404
فتبارک الله؛ دقیقاااااااا_ ب خون شهدا وسیدالشهدا خیانت کردند...ماها کوتاه نمی‌آییم...خدامسئولین رو بسزای عملشون بدست امام زمان برسونه😡