4 بهمن 1404

ارزش روز سهام عدالت اعلام شد

جدیدترین آمار شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه نشان می‌دهد، ارزش روز سبد دارایی سهام عدالت معمولی (به ارزش اسمی ۵۳۲ هزار تومانی) به رقم ۳۹ میلیون و ۶۱۸ هزار تومان رسیده است.
هموطنان عزیزباتوجه به تاکیدات مکرر رهبر عزیز انقلاب درخصوص مبارزه با نفوذ و بادرنظرگرفتن شبکه‌های پیچیده رژیم صهیون جهت ایجاد #اغتشاشات درکشور، باتوجه به سابقه تاریخی موساد در بکارگیری یهودیان، تقاضا می‌شود این‌پویش را حمایت‌کنید.https://farsnews.ir/ShahrvandIranZamin/1768403380872821978
مطالبه

پیگیری نقش یهودیان ‌متصل به موساد در اغتشاشات تروریستی و برخورد باآنها

درتمام عملیات‌های انجام‌شده توسط رژیم صهیونیستی در کشورهای جهان، اعم‌از آدم‌ربایی، ترور، سرقت و...‌همواره مهمترین و‌قابل‌اعتمادترین‌افراد برای موساد و‌امثالهم، یهودیان ساکن کشور هدف بوده‌اند که در موساد تحت‌عنوان «سایان» شناخته، سازماندهی و هدایت می‌شوند. بدون تردید در اغتشاشات اخیر نیز مانند جنگ تحمیلی ۱۲روزه، بسیاری از امور مربوط به سازماندهی و هدایت تروریست‌ها به‌ویژه تامین مالی و لجستیکی آنها اهمیت بسیار زیادی داشته‌است که قطعا برخی معدود یهودیان داخل کشور که حتی شماره تلفن بعضی‌از آنها درلیست کشف‌شده از مامور موساد توسط گروه هکری حنظله وجودداشت و منتشرشد از مهمترین عوامل اجرای آن بوده‌اند. ‎برخی از این یهودیان بصورت مخفیانه به سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد دارند و بررسی عملکرد و نقش احتمالی آنها در فتنه و اغتشاش اخیر و برخورد جدی و قاطع امنیتی و قضائی با این خائنین نه‌تنها یک مطالبه ملی، بلکه یک راهکار اجرایی مهم برای جلوگیری از وقوع فجایع تروریستی احتمالی در آینده است.

قوه قضائيه، دادستان کل کشور، رئیس محترم قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اطلاعات فراجا (سافا)، حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش

14:07 - 4 بهمن 1404

7 واکنش
11٫7k بازدید