وارد بهشت نمی‌شوم تا تو بیایی

علی در آخرین دیدار به مادرش گفت: اگه توفیق شهادت نصیبم بشه، وارد بهشت نمی‌شوم تا تو بیایی.
خبرگزاری فارس از تبریز: علی آخرین بار که می‌خواست به جبهه برگردد برای خروج از خانه تردید داشت. گمان کردم حرفی بر سینه‌اش سنگینی می‌کند و برای بر زبان آوردنش مردد است.پرسیدم علی چیزی شده؟ حرفی داری؟ مرا در آغوش کشید و گفت" مادر جون دعا کن شهیدشم" گفتم" نمی‌خوام داغ داوود شهیدم کافیه برام" گفت" اگه این توفیق نصیبم بشه وارد بهشت نمی‌شوم تا تو بیایی" گفتم: نمی‌خوام گفت" پشیمون می‌شی‌ها.
پسرم رفت و وصیت کرد پیکرش را خودم به خاک بسپارم. وقتی پیکرش را آوردند ایوب را فرستادم نقل بخرد. خودم توی قبر پسرم نقل پاشیدم و گفتم " حجله عروسی‌ات مبارک پسرم" پیکرش را داخل قبر گذاشتم، کفن را از روی صورت او کنار زدم. لب‌هایم را روی گلوی زخمی‌اش گذاشتم. آن را بوسیدم و در گوشش گفتم" سلام منو به اباعبدالله الحسین( ع) برسون. سلام منو به داوود شهیدم برسون اما پشیمانم علی. بهشتم از تو می‌خوام‌ها، از تو".
این چند خط‌برشی کوتاه از کتاب "وارد بهشت نمی‌شوم" است که زندگی، جهاد و شهادت حاج علی پاشایی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را مرور می‌کند.این کتاب به قلم "سید جعفر حسینی ودیق" نوشته شده است.نویسنده در این کتاب روایت‌هایی از زبان پدر، مادر، خواهر، برادر و هم‌زمان شهید علی پاشایی را تحریر کرده است. روایت‌های صاف‌وصادق از زندگی شخصی و حضور در جبهه‌های نبرد.
نام این کتاب از وعده‌ای که شهید علی پاشایی به مادرش می‌دهد وام‌گرفته شده است. کتاب" وارد بهشت نمی‌شوم" شامل چهارفصل است. فصل اول آشنایی با شهید، فصل دوم روایت‌ها، فصل سوم تشییع، تدفین، وصیت‌نامه و فصل چهارم به معرفی سایر شهدای خانواده پاشایی اختصاص دارد.
نویسنده در این کتاب تلاش کرده است روایت‌های خیلی ساده و معمولی و صادقانه از این شهید برای جوانان نسل آینده ارائه کند تا جوانان خیال نکنند این شهدا افرادی دست‌نیافتنی هستند بلکه آنها نیز جوانان معمولی بودند که با توسل به نیروی ایمان توانستند بر دشمن پیروز شوند.کتاب" وارد بهشت نمی‌شوم" در چهار فصل و ۲۴۷ صفحه شامل روایت‌ها و تصاویر آن شهید‌ و هم‌رزمانش توسط انتشارات لشکر ۳۱ عاشورا چاپ و روانه بازار نشر شده و روز گذشته طی مراسمی در سالن همایش موزه دفاع مقدس تبریز رونمایی شد.#وارد_بهشت_نمی_شوم#شهید_علی_پاشایی#موزه_دفاع_مقدس_تبریز
10:54 - 6 خرداد 1405

2 بازنشر3 واکنش
14٫9k بازدید