مژگان بابامرندی مشکلات نوجوانان امروز را کتاب کرد

مژگان بابامرندی از اتمام نگارش کتابی با مضمون اجتماعی و پرداختن به مشکلات نوجوانان امروز نظیر «اینترنت» و انتشار آن در آینده نزدیک خبر داد.
مژگان بابامرندی، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات باشگاه خبری فارس «توانا»، بیان داشت: کتابی را چندی پیش برای نشر «پیدایش» به نگارش درآوردم که در آینده نزدیک برای گروه سنی «د» و «ه» منتشر می‌شود. وی بیان کرد: مضمون این کتاب اجتماعی است که هنوز مشخص نیست که به صورت تک جلدی و یا دو جلدی منتشر می‌شود به مشکلات نوجوانان امروز همانند «اینترنت» اختصاص دارد. بابامرندی ادامه داد: در گذشته مجموعه داستانی را با عنوان «کاش زیر همه برف‌ها بنفشه بود» برای گروه سنی «د» و «ه» به نگارش درآوردم که به زودی از سوی انتشارات «سروش» منتشر می‌شود. وی افزود: این کتاب دارای حدود 6 داستان با عنوان «کاش زیر همه برف‌ها بنفشه بود» است که یکی از داستان‌های آن به «افسانه 12 برادر» اختصاص دارد که این برادرها، بچه‌ای را برای پیدا کردن گل بنفشه به کوه و دشت می‌فرستند.
بر اساس این گزارش، از مژگان بابامرندی تاکنون آثاری نظیر «هدیه‌ای برای نرگس»، «همه ستاره‌ها مال تو»، «خودنویس طلایی»، «پدربزرگ سلام»، «حتی مردها هم گاهی گریه می‌کنند»، «اولین کلمه‌ام پروانه بود»، «آفتاب از من و مهتاب گذشت»، «راز چه مزه‌ای می‌دهد»، «مهمان خجالتی»،‌ «فقط بابا می‌تواند مرا از خواب بیدار کند»، «خانم شاعر و آقای بتهوون»، «بیا آسمان را رنگ بزنیم»، «هر سال قبل از زنگ اول»، «اسم سرخپوستی من»، «هفت پلّه»، «من یک مرد عنکبوتی شبیه رستم خواهم شد»، «مامانم گُمشده است» و «چرا خورشید گریه می‌کرد؟» برای گروه سنی کودکان و نوجوانان چاپ و روانه بازار نشر شده است. انتهای پیام/و
مژگان بابامرندی
10:46 - 24 نوامبر 2013

2 بازنشر
11 بازدید




1 پاسخ