ساعت اجرای آثار نمایشی تئاتر شهر تغییر کرد
خبرگزاری فارس: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، ساعت اجرای آثار نمایشی به صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر تغییر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، براساس تغییرات انجام گرفته ساعت اجرای نمایش «آنتوان و مسافر کوچولو» به کارگردانی حسن باستانی در تالار چهارسو از ساعت 20 به ساعت 19:15 تغییر پیدا کرد.
ساعت اجرای نمایش «به دهکده جهانی خوش آمدی پینوکیو» به کارگردانی مسعود موسوی در تالار قشقایی هم از سهشنبه سوم مرداد ماه از ساعت 19:30 به ساعت 19 تغییر میکند.
بر اساس گزارش روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، ساعت اجرای نمایش «شیوه صحیح استفاده از دستگاه» به کارگردانی نیما دهقانی در سالن انتظار تالار اصلی هم از ساعت 15:30 به ساعت 17 تغییر پیدا کرده است. ضمن اینکه ساعت اجرای نمایش «مستر پرزیدنت» به کارگردانی رضا صورتی و مصطفی حاجی قاسمی در سالن تشریفات نیز از ساعت 18 به ساعت 19 تغییر پیدا خواهد کرد.
ساعت اجرای نمایشهای «خرس» به کارگردانی اسماعیل شفیعی در تالار سایه و «گورگیر» به کارگردانی علی یعقوبزاده در کارگاه نمایش تغییری پیدا نکرده و طبق زمانبندی به ترتیب در ساعت 19 و 17:30 میزبان علاقهمندان تئاتر خواهند بود.
انتهای پیام/ی
12:33 - 2 مرداد 1391