جشن ميلاد حضرت علي(ع) در تركمنستان برگزار شد
خبرگزاري فارس: ويژهبرنامه سالروز ولادت حضرت اميرالمؤمنين(ع) شب گذشته با حضور ايرانيان مقيم تركمنستان و جمع زيادي از مسلمانان اين كشور در عشقآباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در عشقآباد، علاوه بر ايرانيان مقيم تركمنستان، جمعي از علاقهمندان اهل بيت(ع) و شخصيتهاي اجتماعي، دانشگاهي و اقشار مختلف جامعه تركمنستان نيز در ايان مراسم شركت داشتند.
اين مراسم با تلاوت آيات نوراني كلامالله مجيد توسط قاري نوجوان تركمنستاني آغاز و سپس سرپرست رايزني فرهنگي سفارت ايران در عشقآباد به ايراد سخنراني پرداخت.
«سيدرضا ميرمحمدي» با تبريك فرارسيدن سالروز فرخنده ولادت حضرت اميرالمؤمنين علي(ع) به ذكر خصائل و ويژگيهاي شخصيتي آن حضرت از منظر قرآن و احاديث و اسناد و حوادث تاريخي پرداخت.
ميرمحمدي با تشريح گوشهاي از زندگي پرافتخار امام علي (ع) گفت: ميلاد اميرمومنان به خواست خداوند رحمان در خانه كعبه در واقع حكمت بزرگ الهي است زيرا شكاف ديوار خانه كعبه بر روي مادر آن حضرت براي انجام زايمان حكمتي است كه قابل درك براي انسانهاي معمولي نيست.
وي با اشاره به اينكه ميلاد حضرت امام علي (ع) نويد زندگي سعادتمند براي انسانيت بود، گفت: خداوند آن حضرت را نمونه و الگو براي انسانها قرار داد تا بشريت با شناخت آن حضرت بتواند از وجود آن حضرت در مسير زندگي سعادتبخش استفاده كند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با استناد به نظرات انديشمندان و محققان به ويژه دانشمند مسيحي «جرج جورداق» و نيز «جبران خليل جبران» در مورد شخصيت حضرت علي (ع)، با تأكيد بر لزوم شناخت معارف و اهميت نهجالبلاغه، خواهان توجه بيشتر مسلمانان به اين اثر ارزشمند شد.
در پايان اين مراسم به كليه شركتكنندگاني كه همنام حضرت علي(ع) بودند، هدايايي اعطا شد.
انتهاي پيام/ك
12:28 - 27 خرداد 1390