مارگريت آتوود با مخاطبانش در پورتلند ديدار ميكند
خبرگزاري فارس: «مارگريت آتوود» نويسنده كانادايي و خالق رمان «سال سيلاب» سپتامبر سال جاري به ايالت اورگن آمريكا سفر و در شهر پورتلند درباره ادبيات سخنراني ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت آتورلينك، اين نويسنده كانادايي و خالق بيش از 40 رمان و مجموعه داستان روز بيست و سوم سپتامبر 2010 در پورتلند حاضر خواهد شد و پيرامون ادبيات و تازهترين آثارش با مخاطبانش صحبت خواهد كرد.
بر اساس برنامه ارائه شده از سوي دبيرخانه اين مراسم، «آتوود» قصد دارد علاوه بر ادبيات درباره موضوعات ديگري چون سياست، وضعيت چاپ و نشر و همينطور كشف استعدادهاي جديد در حوزه نوشتن با مخاطبانش گفتوگو كند.
نوسينده رمان «سال سيلاب» در اين سفر يك روزه علاوه بر ملاقات با مخاطبانش با بسياري از نويسندگان و مترجمان در ايالت اورگن آمريكا ديدار خواهد كرد و به تبادل نظر و بحث درباره مباحث ادبي خواهد پرداخت.
«اوريكس و كريك»، «سال سيلاب» و «آدم كش كور» از جمله مهمترين آثار اين نويسنده است كه از جمله پرفروشترين آثار ادبي در دهه گذشته در جهان ادبيات نيز بودهاند.
وي به واسطه نگارش رمان «آدمكش كور» و «قصه كلفت» در سالهاي 2000 و 1985 به ترتيب موفق به دريافت جايزه ادبي بوكر و جايزه ادبي آرتور سي كلارك شده است.
ملاقات با ناشران و مديران مراكز فرهنگي، دانشجويان ادبيات و اساتيد اين حوزه در پورتلند از ديگر برنامههاي «آتودد» است كه در طول اين سفر به مرحله اجرا درخواهد آمد.
اين مراسم روز بيست و سوم سپتامبر سال جاري به پورتلند سفر خواهد كرد.
انتهاي پيام/و
12:21 - 20 مرداد 1389