8 ميليون و 500 هزار نفر از موزه لوور پاريس بازديد كردند
خبرگزاري فارس: موزه لوور پاريس طي گزارشي تعداد بازديدكنندگان از اين موزه در سال 2009 ميلادي را 8 ميليون و 500 هزار نفر اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آسوشيتدپرس، موزه لوور پاريس تعداد بازديد كنندگان از اين موزه را در سال گذشته 8.5 ميليون نفر اعلام كرد كه اين رقم با ركورد سال گذشته برابري مي كند.
نمايشگاه هاي موسمي، شامل نمايشگاه هنر مصر و رنسانس و نمايش اثار تيتيان، تينتورتو و ورونسه همگي كمك به سزايي در جلب مخاطبان به اين موزه داشته است.
لوور همچنين اعلام كرده است كه علاوه بر 8.5 ميليون بازديدكننده اين موزه در پاريس، 3.5 ميليون نفر نيز از نمايشگاه هاي اين موزه در ديگر نقاط جهان بازديد كردهاند. براي مثال نمايشگاه آثار اروپايي قرن 18 در توكيو كه توسط لوور برگزار شده بود توانست 1.5 ميليون بازديد كننده را به خود جلب كند.
انتهاي پيام/
11:25 - 23 دی 1388