بازيگران آلماني «مرگ در برلين» انتخاب شدند
خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم «مرگ در برلين» با اشاره به اين كه بازيگران و عوامل آلماني اين پروژه انتخاب شدهاند، اظهار داشت: به دليل عدم تكميل بودجه، ما موفق نشدهايم مرحله عقد قرارداد را تكميل كنيم و اميدوارم كه اين مشكل حل شود.
«حبيبالله بهمني» در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس با اعلام اين كه «مرگ در برلين» در مرحله پيش توليد قرار دارد، اظهار داشت: بخشي از كارهاي مربوط به پيش توليد «مرگ در برلين» كه دركشور آلمان صورت گرفت، انجام شده و هماهنگيهاي معمول صورت گرفته، اما به دليل عدم تكميل بودجه، ما موفق نشديم اين مرحله از پيش توليد را تكميل كنيم و اميدوارم كه اين مشكل حل شود.
بهمني درمورد بازيگران اين فيلم گفت: بازيگران آلماني در آلمان انتخاب شدهاند و با آنها صحبت شد و فقط قرارداد نبستهايم.
وي افزود: ما زماني عوامل پروژه را قطعي ميكنيم كه بودجه مشخص شود. البته در آلمان رايزنيهايمان را انجام دادهايم.
بهمني گفت: بخش عمدهاي از كار در آلمان فيلمبرداري ميشود و حدود 70 درصد درآلمان و 30 درصد در ايران فيلمبرداري خواهيم داشت.
وي درمورد فصل فيلمبرداري فيلمش گفت: ما ترجيح ميدهيم كه تا قبل از پاييز يا حداكثر در اوايل پاييز اين كار انجام شود، ولي اگر ديرتر شود و زمان را از دست بدهيم در آلمان هوا خيلي سرد ميشود و ما دچار مشكل خواهيم شد.
اين كارگردان اظهار داشت: ما براي اين فيلم، يك ماه زمان فيلمبرداري تخمين زدهايم و اگر تا پاييز مشكلاتمان برطرف شود و كار را شروع كنيم، انشاالله فيلم را به جشنواره بيست و هفتم فيلم فجر خواهيم رساند.
وي درمورد وضعيت سرمايه گذاري اين پروژه گفت : اين فيلم با مشاركت بنياد سينمايي فارابي توليد ميشود اما كمك فارابي دراختيارمان قرار نگرفته و غيراز اين هم، بودجه كامل را هنوز در اختيار نگرفتهايم.
انتهاي پيام/ا
12:33 - 21 مرداد 1387