مدير انتشارات خوارزمي درگذشت
خبرگزاري فارس: «عليرضا حيدري» مدير انتشارات خوارزمي به گفته چندتن از دوستان نزديك وي ديروز هنگام كوهپيمايي بر اثر سكته قلبي درگذشت.
به گزارش خبرنگار كتاب فارس، «كيائيان» رئيس اتحاديه ناشران با تأئيد خبر درگذشت اين ناشر قديمي گفت: متأسفانه هنوز از علت درگذشت وي باخبر نشدهايم.
«دريابندري» نيز كه چندين اثر وي را انتشارات خوارزمي به چاپ رسانده است با تأئيد اين خبر گفت: ما شنيدهايم كه حيدري ديروز هنگاه كوهپيمايي دچار سكته قلبي شده و به خاطر نبود امكانات در منطقه درگذشته است.
انتشارات خوارزمي يكي از بنگاههاي بزرگ نشر در ايران بود كه در طول فعاليتهاي مستمر و تأثيرگذار خود به ويژه در سالهاي گذشته بسياري از آثار معتبر ادبي و فلسفي را در ايران به چاپ رساند.
دورههاي مختلف آثار افلاطون و ارسطو با ترجمههاي «محمدحسن لطفي» از جمله آثار باارزشي بودند كه خوارزمي در سالهاي گذشته اقدام به انتشار آنها كرد.
انتهاي پيام/ش
16:15 - 16 شهریور 1386