نخستين فستيوال فيلم نور برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: نخستين فستيوال فيلم نور بهمنماه امسال در آمريكا برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي خانه سينماگران جوان اين فستيوال توسط عدهاي از جوانان ايراني مقيم آمريكا در راستاي حفظ و اشاعه فرهنگي غني ايراني با حمايت خانه سينماگران جوان برگزار ميشود.
در اين گزارش، اين فستيوال قرار است هر ساله با نمايش فيلمهاي ايراني به معرض و عرضه سينما و فرهنگ ايراني در آمريكا بپردازد، در اولين سال برگزاري اين جشنواره نمايش فيلمهاي كوتاه در اولويت قرار دارد ولي در سالهاي آينده فيلمهاي بلند نيز به اين اولويت اضافه خواهد شد.
اين گزارش در ادامه ميافزايد: تمامي علاقهمندان به شركت در اين فستيوال ميتوانند يك نسخه از اثر خود را با زيرنويس در قطع DVD به دفترخانه سينماگران جوان به آدرس: تهران - خيابان مطهري - خيابان شهيد سرافراز - كوچه يكم - پلاك يك ارائه يا ارسال نمايند.
فستيوال فيلم نور از اول تا چهارم فوريه 2007 در شهر لس آنجلس و با حضور عدهاي از برندگان اسكار در سالهاي مختلف برگزار ميشود.
انتهاي پيام/ش
11:03 - 2 مهر 1385