«شاه برهنه» به تالار مولوي ميرود
خبرگزاري فارس: داود دانشور بعد از اجراي نمايش «همسايهها» در تالار چهارسو ، با همكاري سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران نمايش «شاه برهنه» را به تالار مولوي ميبرد.
دانشور، كارگردان نمايش به خبرنگار فارس گفت:در حال حاضر نمايش «همسايهها» را در تالار چهارسو اجرا ميكنم و چهار شب از اجراي نمايش گذشته است.
وي افزود: تمرينات نمايش «شاه برهنه» از هفته دوم تير ماه آغاز شده و اين نمايش در شهريور ماه در سالن اصلي تالار مولوي اجرا ميشود.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا نمايش را در تالارهاي يكي از فرهنگسرا اجرا نميكنيد، اظهار داشت: تالارهاي فرهنگسراها مناسب اجرا نمايش نيستند و تصميم گرفتيم كه نمايش در تالار مولوي اجرا شود.
وي درباره نمايش گفت: اين نمايش نوشته «شوارتز» نويسنده روسي است كه كار هجو و كمدي بوده، در اين نمايش خانم تانيا جوهري نيز بازي ميكند.
كارگردان نمايش «تلهموش» يادآور شد: براي كارهاي آينده نمايشي از شكسپير با عنوان «تاجر ونيزي» را در نظر گرفتهام كه آن را به مركز هنرهاي نمايش پيشنهاد ميدهم.
انتهاي پيام/ش
11:13 - 5 تیر 1385