نماينده خبرگزاري ايتارتاس ميهمان تهران

خبرگزاري فارس: نماينده ايتارتاس ميهمان بيست و پنجمين نشست گروه فني ـ خبري خبرگزاريهاي آسيا اقيانوسيه در تهران است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سفارت ايران در مسكو، ايتارتاس رسانه اتحاد جماهير شوروي سابق و رسانه كنوني روسيه با آرشيو رسانه‌اي منحصر به فرد در بين كشورهاي مشترك المنافع مهمان سي و يكمين اجلاس كميته اجرايي و بيست و پنجمين نشست گروه فني ـ خبري خبرگزاريهاي آسيا ـ اقيانوسيه در تهران است. خبرگزاري ايتارتاس از سال 1904 تاكنون فعاليت رسانه‌اي دارد و از بزرگترين آژانس‌هاي اطلاع رساني در سطح جهان محسوب مي‌شود، نام اوليه ايتارتاس در زمان اتحاد جماهير شوروي «تي اي اس اس» بود كه در سال 1992 و با فروپاشي شوروي به ايتارتاس تغيير نام داد. خبرگزاري تاس در ژانويه ‌1992 پس از زوال اتحاد جماهير شوروي و اعلام استقلال جمهوري‌هاي آن و تشكيل كشور روسيه به آژانس تلگراف اطلاعاتي روسيه (ايتارتاس) تغيير نام يافت. امروزه ايتارتاس يكي از خبرگزاري‌هاي مهم جهان است و به عنوان آژانس خبري اصلي دولت روسيه ايفاي نقش مي‌كند. ايتارتاس به شكل مداوم براي گسترش سطج مخاطبين اخبار و سرويس‌هايش از جمله رسانه‌هاي ملي، خبرگزاري‌ها، كانال‌هاي تلويزيوني، ايستگاه‌هاي راديويي و شبكه‌هاي رسانه‌اي كوچك محلي تلاش مي‌كند. ايتارتاس به شش زبان زنده دنيا يعني روسي، انگليسي، فرانسوي، آلماني، اسپانيايي و عربي اخبار خود را مخابره مي‌كند.
اين خبرگزاري در روز بيش از 200 صفحه روزنامه‌اي خبر مخابره مي‌كند، خبرگزاري ايتارتاس بزرگترين مجموعه عكس‌هاي خبري را در روسيه و كشورهاي مشترك المنافع دارد، اين خبرگزاري بيش از ‌150 عكاس خبري در روسيه و كشورهاي مشترك المنافع دارد، مجموعه عكس‌هاي خبري آن بيش از 160 هزار عكس است و بيش از يك ميليون نگاتيو نيز در اختيار دارد. روزانه ‌50 تا 100 عكس روي پايگاه اينترنتي اين خبرگزاري قرار مي‌گيرد. در حالي كه قسمت گسترده اخبار و داده‌هاي ايتارتاس در گذشته فقط در اختيار تعداد محدودي از حاكميت قرار مي‌گرفت اكنون هر كسي در هر جاي روسيه و جهان به تمامي اخبار آن دسترسي دارد. ايتارتاس به منظور برآوردن نيازهاي علاقه مندان خود با استفاده از تغيير موضوعات خبري، گسترش حوزه‌هاي پوششي و افزايش سرعت و دقت در ارسال خبر و عكس، جايگاه ويژه‌اي را در رسانه‌هاي جهان يافته است. خبرگزاري دولتي روسيه هم اكنون 130 دفتر در روسيه و خارج از آن دارد، اين خبرگزاري همچنين با 180 خبرگزاري خارجي توافقنامه همكاري دارد. يك قرن قدمت، شبكه گسترده خبرنگاران، وسايل مدرن انتشار و ذخيره خبر، مكانيسم خوب همكاري بين تحريريه‌هاي مختلف، بخشهاي مرجع و خبري مناسب، ايتارتاس را به رسانه‌اي قوي در روسيه، منطقه و جهان تبديل كرده است.
قسمت بانك داده‌هاي الكترونيك ايتارتاس به نام اينفوتاس، آرشيو توليدات چندرسانه‌اي اين آژانس خبري از سال1987 را در اختيار كاربران قرار مي‌دهد كه در روسيه و كشورهاي مشترك المنافع منحصر به فرد است، توليدات خبري ايتارتاس در 300 روزنامه استفاده مي‌شود. سي و يكمين نشست كميته اجرايي و بيست و پنجمين نشست گروه فني و خبري OANA از 13 تا 17 نوامبر 2009 برابر با 22 تا 26 آبان ‌ماه به ميزباني خبرگزاري مهر در تهران برگزار مي‌شود. انتهاي پيام/خ
16:37 - 22 آبان 1388

0 بازدید




1 پاسخ