17 فروردین 1405
پُل جاده کمربندی تویسرکان هرچه سریعتر ساخته شود
مطالبه

پُل جاده کمربندی تویسرکان هرچه سریعتر ساخته شود

ساخت جاده کمربندی تویسرکان که با پیشرفت قابل توجهی در حال انجام بوده است. با رسیدن به محل ساخت پُل روی رودخانه فصلی فاران متوقف شده است. با ساخت پل جاده کمربندی تویسرکان بخش اعظمی از جاده کمربندی شمالی تویسرکان می تواند به بهره برداری برسد و گره اصلی ترافیک تویسرکان را به طور جدی بر طرف سازد . جاده کمربندی شمالی تویسرکان علاوه بر روان سازی ترافیک تویسرکان در بحث پدافند غیر عامل تاثیر بالایی در اتصال غرب به شرق شهرستان تویسرکان دارد. مسؤلان می توانند با ساخت یک پُل موقت اتصال دو بخش کمربندی تویسرکان را محقق کنند تا در حال حاضر مردم تویسرکان با روان سازی ترافیک بتوانند از بخش اعظمی از جاده کمربندی تویسرکان استفاده کنند. تویسرکان شهری است که به علت نداشتن جاده کمربندی و ورود ماشین آلات سنگین و تریلی ها به داخل بافت شهری از ترافیک بالا خودروها در تمام طول شبانه روز و تخریب آسفالت معابر و زیر ساخت های شهری رنج می برد.

استانداری همدان، فرمانداری تویسرکان، شهرداری تویسرکان، شورای اسلامی شهر تویسرکان، همدان، تویسرکان

حمایت کردم ، لطفا از پویش انتقال پرونده راهنمایی رانندگی به صورت غیر حضری یه حمایت بکنیدhttps://farsnews.ir/CoffeeAddict/1775745984136282070
تصویر نمایه‌ی ‌امیر‌
امیر

@CoffeeAddict  •  20 فروردین 1405

مطالبه

درخواست انتقال غیرحضوری پرونده‌های گواهینامه راهنمایی و رانندگی

از مسئولان محترم راهنمایی و رانندگی جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم فرآیند انتقال پرونده‌های راهنمایی و رانندگی را به‌صورت کامل غیرحضوری و الکترونیکی فراهم نمایند. در حال حاضر، بسیاری از شهروندان برای انتقال پرونده خود مجبور به سفر حضوری به شهر تهران هستند؛ در حالی که فاصله شهرهای جنوبی، شرقی و غربی کشور تا تهران بسیار زیاد بوده و این موضوع هزینه‌های مالی، زمانی و روانی سنگینی را به مردم تحمیل می‌کند. از سوی دیگر، با توجه به شرایط خاص و ناپایدار امنیتی و وضعیت جنگی کشور، انجام سفرهای غیرضروری بین‌شهری می‌تواند خطرات جدی برای جان و سلامت شهروندان به همراه داشته باشد و برخلاف اصول مدیریت بحران و کاهش ترددهای غیرضروری است. در عصر دولت الکترونیک و با وجود زیرساخت‌های موجود (سامانه‌های پلیس راهور، سخا، دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی و …)، انجام این فرآیند به‌صورت غیرحضوری کاملاً امکان‌پذیر بوده است.

پلیس راهنمایی و رانندگی کشور، تخلفات رانندگی

0
100
گزارش از مطالبه

نمایش گزارش

14:40 - 21 فروردین 1405

3024 بازدید